Zavřít reklamu

Sololearn

Chcete se naučit programovat a posunout se na další úroveň? Sololearn vám otevírá dveře do světa kódování s rozsáhlou nabídkou kurzů pro začátečníky i pokročilé. Ať už toužíte po zvládnutí populárních jazyků jako Python, JavaScript a Java, nebo vás láká strojové učení a datová věda, Sololearn vám pomůže dosáhnout vašich cílů. Sololearn nabízí kurzy pro všechny úrovně znalostí a zájmy, od základů programování až po nejnovější trendy v oboru. Za každý absolvovaný kurz obdržíte virtuální certifikát, který slouží jako doklad o vašich znalostech a dovednostech.

Aplikaci Sololearn stáhnete zde.

Mimo

Hledáte zábavný a poutavý způsob, jak se naučit programovat? Pak je aplikace Mimo právě pro vás. Mimo se snaží proces učení programování proměnit v zábavnou aktivitu s malými lekcemi a interaktivními výzvami. Naučíte se základy jazyků jako Python, HTML, JavaScript a Swift. Mimo nabízí širokou škálu výukových programů pro různé úrovně zkušeností, ať už jste úplný začátečník nebo chcete jen prohloubit své znalosti.

Aplikaci Mimo stáhnete zde.

Encode

Encode je elegantní platforma pro výuku programování, která uspokojí jak začátečníky, tak i zkušenější uživatele. Díky propracovaným lekcím krok za krokem a praktickým kódovacím cvičením se budete proplétat světem programování s lehkostí a zábavou. Encode vás provede širokou škálou témat, od základů HTML a CSS až po pokročilé koncepty JavaScriptu. Každá lekce je pečlivě strukturovaná a rozdělena do srozumitelných částí, které usnadňují pochopení i složitějších konceptů.

Aplikaci Encode stáhnete zde.

DataCamp

Platforma DataCamp je určená jak naprostým začátečníkům, tak i pokročilejším zájemcům o programování. Nabízí interaktivní cvičení, díky kterým si můžete zdokonalit vaše dovednosti, ať už se jedná o Python, SQL nebo jiné oblasti. Začněte s učením zdarma a věnujte mu pouhých 5 minut denně. DataCamp nabízí velkorysý výběr bezplatných kapitol, které vám pomohou položit základy v oblasti datové vědy, strojového učení, vizualizace dat, datového inženýrství a cloud computingu.

Aplikaci DataCamp stáhnete zde.

Programming Hub

Hledáte komplexní a zábavný způsob, jak se naučit programovat? Pak je Programming Hub tou správnou volbou pro vás! Tato platforma pro výuku programování na iPhone osloví začátečníky i zkušené programátory a otevírá dveře do světa kódování. Virtuální kurzy vám srozumitelně a zábavně předají teoretické znalosti, které si můžete ověřit v praxi v kompilátoru i za pomoci praktických příkladů.

Aplikaci Programming Hub stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.