Zavřít reklamu

Návrhy na tapety

Chcete, aby váš telefon vypadal jedinečně? Vyzkoušejte funkci Návrhy tapet v aplikaci Fotky. Najdete ji úplně dole v seznamu. Aplikace vám zde automaticky vybere krásné snímky z vaší fotogalerie, které by se mohly hodit jako skvělá tapeta. Stačí si vybrat tu, která vás zaujme nejvíce. Podmínkou je iOS 18 a novější a synchronizace knihovny s iCloudem.

iOS 18 Navrhy tapet

Přizpůsobení rozhraní

Pokud máte iPhone s iOS 18 a novějším, můžete si také do jisté míry přizpůsobit rozhraní nativní aplikace Fotky. Jak na to? Spusťte Fotky a zamiřte zcela dolů. Ve spodní části displeje klepněte na Přizpůsobit a upravit uspořádání. Objeví se vám seznam kategorií – kliknutím na ikonku se zaškrtnutým kolečkem můžete určit, které z kategorií se budou zobrazovat. Chycením a tažením za ikonku tří linek napravo od názvu kategorie můžete pro změnu upravovat pořadí.

Zobrazení ručně psaných poznámek

Fotíte si často ruční zápisky a chtěli byste si je zobrazit všechny pohromadě? S Fotkami v iOS 18 a novějším to není žádný problém. Spusťte nativní Fotky a zamiřte do sekce Další alba. Zde stačí klepnout na Rukopis a otevře se vám album s fotkami, na kterých systém automaticky rozpoznal ručně psaný text.

Připnuté sbírky

Pokud máte iPhone s iOS 18 a novějším, můžete si také plně přizpůsobit kategorii Připnuté sbírky a mít tak neustále po ruce přesně ta alba, která chcete. Spusťte nativní Fotky a zamiřte do sekce Připnuté sbírky. Napravo od názvu sekce klepněte na Změnit. Následně můžete měnit pořadí sbírek, přidávat nebo odebírat jednotlivé sbírky nebo třeba zařadit zcela novou sbírku.

Dnes nejčtenější

.