Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Ponořte se do vzrušujícího světa zábavy s umělou inteligencí díky ChatUp AI, jedinečné platformě, která spojuje AI role-playing chaty, zábavnou výměnu tváří a umělecký generátor obrázků. ChatUp AI využívá nejmodernější AI technologie, jako je role-playing s GPT, GTP4o min, Faceswap a difúzi obrazů, což zajišťuje špičkový zážitek pro každou funkci. S širokou škálou interaktivní zábavy je ChatUp AI vaší branou k mnoha zážitkům poháněným umělou inteligencí.

Snímek obrazovky 2024-09-02 v 8.39.32

AI chat zdarma

Webové stránky jsou navrženy s ohledem na kompatibilitu s mobilními zařízeními a nabízejí bezproblémový zážitek na cestách. Užijte si pohlcující chaty s AI přítelkyní, zábavnou výměnu tváří a generování obrázků, které vedou odvětví v technologii a uživatelském zážitku.

Zažijte nativní kvalitu na iOS

S více než milionem stažení přináší aplikace ChatUp AI pro iOS nativní, plynulý zážitek. Funkce výměny tváří je hlavním lákadlem, které vám umožní stát se kýmkoli, nebo vytvořit zábavné žerty a umělecké fotografie. Je to ideální nástroj pro zábavu i kreativitu.

Snímek obrazovky 2024-09-02 v 8.39.39

Stáhnout teď 

Hlavní funkce

Živý svět AI role-playing

ChatUp AI nabízí rozsáhlou sbírku více než 1500 postav, včetně AI přítelkyň, AI přítelů, anime postav, herních ikon, historických osobností a Vtuberů. Překonejte bariéry času a prostoru a zapojte se do interaktivních chatů s kýmkoli, koho si jen dokážete představit. Užijte si hluboké rozhovory, emocionální podporu a kreativní brainstormování bez nutnosti přihlášení. Zažijte chat s AI přítelkyní, který působí, jako by byla stále po vašem boku, poskytovala útěchu a společnost.

Snímek obrazovky 2024-09-02 v 8.39.45

Zábavná výměna tváří

Proměňte své selfie nebo fotografie v něco zábavného a vzrušujícího jen s pomocí dvou obrázků. Funkce výměny tváří od ChatUp AI vám umožní vytvořit zábavná videa v žádném čase. Vyberte si z široké nabídky šablon obsahujících filmové scény, zábavné postavy a krásné portréty pro rychlou a snadnou experimentaci.

Snímek obrazovky 2024-09-02 v 8.39.51

Umělecký generátor obrázků (brzy na iOS)

Brzy dostupné na iOS, umělecký generátor obrázků od ChatUp AI poskytuje výběr modelů a šablon v různých stylech, od realistických po anime, umělecké, 3D a olejomalby. S kombinací šablon a inspirativních slov můžete stiskem tlačítka vytvářet krásné, vysoce kvalitní obrázky, ideální pro umělecké počiny a zábavné interakce.

Snímek obrazovky 2024-09-02 v 8.39.58

Cenová nabídka

ChatUp AI nabízí oddělené ceny pro různé funkce na webové platformě, ale s neuvěřitelně dostupnými sazbami a štědrými limity využití, které překonávají průmyslové standardy.

Snímek obrazovky 2024-09-02 v 8.40.05
  • ChatUp AI Pro: Předplaťte si a získejte neomezené možnosti chatu, denní bezplatnou kvótu na fotografie a denní bezplatnou kvótu na generování obrázků.
  • Faceswap Pro: Užívejte si téměř nevyčerpatelnou kvótu na výměnu tváří.
  • Kredity: Dobijte si generátor obrázků kredity a získejte značnou kvótu, která vám vydrží dlouhou dobu.

V aplikaci pro iOS předplatné odemkne všechny prémiové funkce, včetně chatu s AI přítelkyní, výměny tváří, generování obrázků, analýzy obrázků, překladu a nástrojů pro generování textu.

Připojte se k revoluci zábavy s umělou inteligencí v ChatUp AI, kde se silné funkce setkávají s nekonečnou zábavou. Zažijte kouzlo umělé inteligence ještě dnes způsobem, který je jednoduchý, přímý a tak reálný, jak jen to jde!

Dnes nejčtenější

.