Zavřít reklamu

Po sekci věnované Apple Watch se Apple pustil na AirPods zbrusu novým modelem AirPods 4. Ty vypadají na první pohled prakticky stejně jako AirPods 3 a to z dobrého důvodu – milují

Nová sluchátka mají čip H2, který by měl dle slov Applu v kombinaci s přepracování vnitřního designu přinést vskutku perfektní zvuk. K dispozici bude i personalizovaný prostorový zvuk, se kterým přišly v minulosti AirPods Pro 2, stejně jako se nové AirPods 4 naučí rozpoznat gesta hlavy „ano“ a „ne“ pro odmítnutí či naopak přijetí hovoru. Dále zde potěší celková výdrž v kombinaci s pouzdrem až 30 hodin. Pouzdro je přitom dle slov Applu nejmenší, které kdy k AirPods dodával, díky čemuž tak budete moci mít vždy nabitá sluchátka kdykoliv a kdekoliv.

Apple poté odhalil ještě pokročilejší verzi AirPods 4, která podporuje vše, co model výše, a přidává k tomu i aktivní potlačení okolního hluku či režim propustnosti. Je zde nicméně velkou otázku, jak kvalitní tyto režimy vlastně budou vzhledem k tomu, že zde zcela chybí silikonový špunt pro co nejlepší ucpání zvukovodu a tedy i lepší funkčnost ANC, jak tomu je třeba u AirPods Pro.

Co se týče českých cen, ty zatím nejsou k dispozici. V zahraničí se budou sluchátka prodáva za 129 dolarů v případě základního modelu a za 179 dolarů v případě modelu s ANC. Předobjednávky startují již dnes s tím, že do prodeje se dostanou v pátek 20. září.

Dnes nejčtenější

.