Zavřít reklamu

Chcete mít všechny své oblíbené podcasty pohromadě? Vytvořte si vlastní podcastovou stanici přímo v nativní aplikaci Podcasty na vašem iPhonu. Je to snadné a umožní vám rychle se dostat ke všem dílům, které vás zajímají.

V dnešní době, kdy je podcastů čím dál více, může být obtížné udržet přehled o všech těch, které nás zajímají. Naštěstí aplikace Podcasty nabízí skvělou funkci, která vám umožní vytvořit si vlastní personalizovanou stanici. Do ní si můžete přidat všechny podcasty, které vás baví, ať už se jedná o různé žánry nebo pořady od jednoho tvůrce. Díky tomu budete mít všechny své oblíbené díly na jednom místě a snadno se k nim dostanete kdykoliv budete chtít.

Jak v Podcastech na iPhonu vytvořit stanici

Vytvoření vlastní podcastové stanice je velmi jednoduché:

  • Otevřete aplikaci Podcasty a přejděte do sekce Knihovna.
  • V pravém horním rohu klepněte na ikonu tří teček. Zobrazí se vám další možnosti.
  • Vyberte možnost Nová stanice. Otevře se vám nové okno, kde budete moci svou stanici pojmenovat.
  • Zadejte název stanice. Vyberte si takový název, abyste ji snadno našli mezi ostatními.
  • Klepněte na Vybrat podcasty. Zobrazí se vám seznam všech vašich uložených podcastů.
  • Vyberte podcasty, které chcete do stanice zařadit. Procházejte seznamem a zaškrtněte všechny podcasty, které chcete přidat do své nové stanice.
  • Potvrďte výběr. Po výběru všech podcastů potvrďte svůj výběr a nová stanice bude vytvořena.

Vytvoření vlastní podcastové stanice v aplikaci Podcasty je skvělý způsob, jak si uspořádat své oblíbené pořady a snadno se k nim dostávat. Díky této funkci můžete mít všechny své oblíbené podcasty na jednom místě a ušetřit si tak čas při hledání nových dílů. Vyzkoušejte si to a užijte si poslech svých oblíbených pořadů ještě více!

Dnes nejčtenější

.