Zavřít reklamu

Whisker President

Whisker President je zábavná point-and-click simulace, která čerpá inspiraci z her jako Papers, Please a dalších politických simulací. V této hře se stanete tajným agentem, jehož úkolem je pomoci prezidentu Whiskeru dokončit jeho práci a zajistit, aby nebyl odvolán. Prezident je roztomilý kocourek v obleku, který potřebuje vaši pomoc, abyste mu pomohli potvrdit všechny správné zákony. V roli tajného agenta budete muset využívat laser, inkoust, lepidlo a mnoho dalších nástrojů, abyste odvrátili prezidenta od distraktorů a zajistili, aby potvrdil všechny správné zákony včas. Hra je plná chaosu a vyžaduje od hráčů schopnost multitaskingu. Budete muset ale čelit všem možným překážkám, spojených s výkonem funkce prezidenta.

Stardrop

Stardrop je 3D platformová sběratelská hra, ve které vystupujete jako Gumdrop, podivné malé stvoření, jehož cílem je nasbírat všechny hvězdné kousky, které vypadly z jeho asteroidu poté, co byl rozbit na oběžné dráze. Probojujte se kouzelným světem na cestě, abyste nasbírali každou poslední kapku.

Descenso

Descenso je krátká plošinovka, která vás okouzlí. V tomto dobrodružství se ujmete role robota, doprovázeného vaším důvěryhodným asistentem dronem, zatímco budete prozkoumávat tajemný svět plný tajemství čekajících na odhalení. Během své cesty potkáte jedinečné postavy a výzvy, které otestují vaše dovednosti. I když je hra krátká, každý okamžik je vytvořen tak, aby poskytoval kompletní a uspokojující zážitek. Descenso kombinuje klasické prvky platformingu s jednoduchým, ale účinným příběhem, který vás bude zajímat až do konce.

Sorelle

Sorelle je rozmarná 3D puzzle plošinovka, která vás ponoří do kouzelného přímořského městečka Isola Chiara. Seznamte se se sestrami Alessandrou, Bellou a Capri. Život v jejich přímořském městečku se změní k nepoznání, když násilná bouře zničí přípravy na každoroční letní festival a rozbije vitráž katedrály, rozptyluje kouzlo města. Hodiny tikají – neomezené kouzlo se snaží vrátit se do moře, na zem a na oblohu. Obdařeny útržky tohoto kouzla získávají tři sestry jedinečné síly.

Dnes nejčtenější

.