Zavřít reklamu

Apple Music dnes oznámil významnou aktualizaci sekce Dnešní hity, speciálního playlistu s nejvýraznějšími nahrávkami tuzemských talentů na svojí hlavní stránce v Česku. Tento výběr nejzajímavějších a nejtrendovějších skladeb současnosti bude nyní českým uživatelům prezentovat místní talenty. Česká hudební branže na tuto funkci dlouho čekala.

Calin, jeden z lídrů moderní urbánní scény v Česku, je prvním umělcem, který se tímto způsobem představí. Jeho hit Suave z nedávného alba Bieber Fever odstartuje tracklist Dnešní hity. „Od dneška mě můžeš najít na coveru playlistu Dnešní hity na Apple Music. Najdeš tam i moje tracky, brzo se vidíme na Bieber Fever Tour,“ řekl Calin. David Kopecký (D.Kop), zakladatel indie labelu Mike Roft, který Calina objevil, dodává: „Jsem rád, že Apple od loňského roku investuje svůj čas a energii i lokalizovaně do českého trhu. Je mi ctí, že toho můžeme být s Mike Roft součástí.“ Seznam Dnešních hitů na Apple Music si prohlédněte zde.

Todays_Hits-Calin

Apple Music je streamovací služba, která umožňuje poslech více než 100 milionů skladeb. Mezi její funkce patří možnost stahovat oblíbené skladby a přehrávat je offline, texty písní v reálném čase, poslech na všech oblíbených zařízeních, hudební novinky přizpůsobené každému uživateli, kurátorské playlisty od našich hudebních redaktorů a mnoho dalšího. To vše navíc s exkluzivním a originálním obsahem.

Dnes nejčtenější

.