Zavřít reklamu

Odolný městský batoh

Městské batohy jsou pro studenty ideálním společníkem. Jejich design je nejen stylový, ale také praktický. Nabízejí dostatek prostoru pro všechny vaše studijní materiály, od učebnic a sešitů až po notebook nebo tablet. Navíc, většina městských batohů má spoustu kapes a přihrádek, díky kterým budete mít všechny své věci přehledně sbalené. Dlouhé dny strávené na cestě mezi domovem a školou mohou být náročné. Městské batohy jsou navrženy tak, aby vám poskytly maximální pohodlí. Polstrované ramenní popruhy a zádový systém rozloží váhu rovnoměrně a zabrání bolestem zad. Městské batohy nejsou určeny jen pro nošení učebnic. Jejich design je natolik univerzální, že je můžete využít i ve volném čase. Ať už se chystáte na výlet, do kina nebo na párty, městský batoh se stane vaším věrným společníkem.

Batohy a další vybavení nejen pro sport zakoupíte například zde.

Polohovací stůl

Polohovací stůl patří sice mezi nákladnější položky, vaše záda vám ale za toto vylepšení jistě poděkují. Polohovatelný stůl není výsadou jen studentů. Ať už pracujete z domova, v kanceláři nebo jste kreativci, střídání sezení a stání vám prospěje. Pravidelná změna polohy těla pomáhá předcházet bolestem zad, zlepšuje krevní oběh a podporuje celkovou pohodu. Navíc, práce ve stoje může zvýšit vaši produktivitu a kreativitu.

Polohovací stoly a další vybavení nejen pro studentské pokoje zakoupíte zde.

Přídavný monitor

S přídavným monitorem výrazně zvýšíte svou efektivitu při studiu. Můžete mít otevřené učebnice, poznámky a webové stránky vedle sebe, což usnadní vyhledávání informací a přepínání mezi různými úkoly. Díky tomu ušetříte čas a zlepšíte svou schopnost multitaskingu. Ať už zvolíte kancelářský nebo třeba nákladnější herní monitor, který najde své využití i ve vašem volném čase, určitě se jedná o investici, které nebudete litovat.

Monitory všeho druhu zakoupíte například zde.

Apple Pencil nebo jiný stylus k iPadu

S Apple Pencil nebo jiným stylusem proměníte svůj iPad v digitální poznámkový blok a plátno. Můžete si dělat poznámky přímo do PDF, psát rovnice, kreslit diagramy nebo si vytvářet vlastní mind mapy. Je to jako mít celý psací stůl s nekonečným množstvím papíru přímo ve svém iPadu. Díky přesnosti stylusu můžete zvýrazňovat důležité pasáže v textech, podtrhávat klíčová slova nebo přidávat komentáře. To vám umožní efektivněji studovat a lépe si zapamatovat informace.  Pokud jste kreativní duše, oceníte možnosti, které vám stylus nabízí. Můžete si vyzkoušet různé kreslířské aplikace a vytvořit vlastní umělecká díla. Nebo můžete využít stylus pro editaci fotografií a videí.

Stylusy a další doplňky nejen pro iPad zakoupíte například zde.

Výkonná powerbanka

Powerbanka je pro studenty nezbytným doplňkem. Díky ní budete mít svůj telefon nebo tablet neustále nabitý, ať už jste kdekoliv. Už se nemusíte bát, že vám uprostřed důležité přednášky dojde šťáva a zmeškáte důležité informace. Powerbanka vám dává svobodu. Už nemusíte být závislí na tom, kde je nejbližší zásuvka. Můžete studovat v parku, kavárně nebo knihovně a přitom mít své zařízení neustále nabité. Mnoho powerbank má vestavěné bezpečnostní funkce, které chrání vaše zařízení před přebitím nebo zkratem, takže se nemusíte bát, že by vaše powerbanka poškodila váš telefon nebo tablet.

Powerbanky všech typů zakoupíte například zde.

Dnes nejčtenější

.