Zavřít reklamu

Přidání widgetů

Klidový režim nabízí nespočet možností personalizace díky widgetům. Můžete si vytvořit až dva sloupce widgetů vedle sebe a snadno mezi nimi přepínat, zatímco váš iPhone odpočívá ve vhodné pozici na nabíjecím stojánku. Vyberte si z široké škály widgetů, jako jsou hodiny, kalendář, počasí, ovládání chytré domácnosti a mnoho dalších. Díky interaktivním widgetům v iOS 17 můžete s widgety přímo pracovat, například odškrtávat úkoly, ovládat přehrávání hudby nebo zjistit aktuální dopravní informace. Vytvořte si vlastní sady widgetů pro různé situace, například pro práci, odpočinek nebo cvičení.

Vhodné nabíjecí stojánky nejen pro Klidový režim zakoupíte například zde.

Přizpůsobení designu hodin

Chcete si ještě více přizpůsobit vzhled svého iPhonu v Klidovém režimu? Kromě widgetů můžete také snadno změnit styl zobrazení hodin. Stačí uvést iPhone do Klidového režimu a dlouhým stiskem na hodiny na displeji přejít do režimu úprav. Klepnutím na bílé tlačítko v pravém dolním rohu se dostanete do nastavení vzhledu hodin, kde si můžete vybrat z různých stylů, barev a fontů. Až budete hotovi, stačí klepnout na Hotovo v pravém horním rohu. Pro rychlou změnu stylu můžete také jednoduše přejet prstem nahoru nebo dolů po zobrazení hodin.

Deaktivace nočního režimu

Klidový režim sice automaticky přizpůsobí displej pro noční podmínky, ale můžete to změnit. Přejděte do Nastavení a vyberte Klidový režim. V sekci Displej deaktivujte možnost Noční režim. Tímto způsobem si můžete deaktivovat funkci, díky které se obsah displeje v Klidovém režimu na nabíjecím stojánku zbarví ve tmě nebo v šeru dočervena.

Správné používání

Aby se vám Klidový režim aktivoval, musí být váš iPhone splněny určité podmínky. Musí být uzamčený, připojený k nabíječce (ať už MagSafe, bezdrátové nebo klasické) a ležet v horizontální poloze, například na nočním stolku nebo na nabíjecím stojánku. Pokud máte iPhone s Always-On displejem, budete mít Klidový režim neustále na očích. U ostatních modelů se displej po chvíli vypne a vy ho jednoduše probudíte klepnutím. Je důležité si uvědomit, že Klidový režim se neaktivuje, pokud máte zapnutý režim nízké spotřeby baterie.

Nejen nabíjecí přislušenství pro váš iPhone zakoupíte například zde.

Dnes nejčtenější

.