Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Sehnat kvalitní sluchátka je kumšt – tím spíš, když se jejich nabídka strmě rozšiřuje, což do značné míry ztěžuje celý výběr. Některé značky jsou však natolik ověřené, že při jejich nákupu vlastně ani nemusíte nad ničím váhat. Jednou z nich je i Beats, kterou má v současnosti pod svými křídly Apple. A právě sluchátka od Beats, konkrétně model Studio3 Wireless jsou nyní díky slevovému kódu lsa na Mobil Pohotovosti o 1000 Kč levnějši.

beats studio3 wireless

Sluchátka Beats Studio3 Wireless nabízí aktivní potlačení hluku (ANC), které eliminuje vnější ruchy pro lepší poslechový zážitek. Jsou vybavena technologií Pure Adaptive Noise Cancelling (Pure ANC), která se automaticky přizpůsobuje tvaru vaší hlavy a náušníkům, aby poskytovala optimální zvukovou kvalitu. S výdrží baterie až 22 hodin s aktivovaným Pure ANC a až 40 hodin bez něj, jsou ideální pro dlouhodobé používání. Sluchátka jsou vybavena čipem Apple W1, který zajišťuje bezproblémové párování s Apple zařízeními a prodlužuje výdrž baterie.

Díky funkci Fast Fuel získáte 3 hodiny přehrávání po pouhých 10 minutách nabíjení. Ergonomický design a měkké náušníky zajišťují pohodlí při dlouhodobém nošení. Kvalitní zvukový profil s výraznými basy a čistými výškami uspokojí i náročné posluchače. Sluchátka mají také integrovaný mikrofon pro hovory a ovládací prvky pro přehrávání hudby a hlasového asistenta. Jsou k dispozici v několika barevných variantách, takže si můžete vybrat tu, která vám nejvíce vyhovuje. Kromě toho jsou skládací, což usnadňuje jejich přenášení a skladování.

Standardní cena sluchátek Beats Studio3 Wireless je 5990 Kč. Díky slevovému kódu lsa je však můžete mít o 1000 Kč levněji – tedy jen za 4990 Kč.

Beats Studio3 Wireless si můžete zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.