Zavřít reklamu

Jaké doplňky se vyplatí pořídit k Apple TV? Máte doma Apple TV a chcete si její možnosti ještě více rozšířit? Správně zvolené příslušenství dokáže proměnit váš obývací pokoj v domácí kino. Pojďme se společně podívat na několik praktických a stylových doplňků, které ocení každý majitel tohoto zařízení.

Apple TV je skvělý nástroj pro streamování filmů, seriálů a hudby, ale třeba také hraní her nebo zrcadlení obsah z vašich dalších Apple zařízení. S pomocí několika šikovných doplňků můžete však z ní vytěžit ještě více. Ať už hledáte elegantnější řešení pro umístění zařízení, nebo chcete vylepšit kvalitu obrazu a zvuku, na trhu najdete širokou škálu příslušenství, které splní vaše požadavky.

Nástěnný držák

Jedním z nejpraktičtějších doplňků pro Apple TV je nástěnný držák. Díky němu ušetříte místo na televizním stolku a zároveň zařízení elegantně skryjete za televizor. K dostání jsou také sady, které se postarají jak o umístění samotné Apple TV, tak i o umístění dálkového ovladače.

Opletený HDMI kabel

Kvalitní HDMI kabel je základem pro přenos obrazu a zvuku v nejvyšší možné kvalitě. Opletené kabely jsou odolnější proti poškození a zároveň vypadají esteticky lépe než klasické plastové kabely. Velké popularitě se těší také HDMI kabely s pozlacenými koncovkami. Při výběru dbejte na to, aby kabel podporoval nejnovější standardy HDMI.

Kabely a další příslušenství zakoupíte například zde.

Bluetooth klávesnice

Pokud často zadáváte text na Apple TV, například při vyhledávání obsahu nebo při hraní her, oceníte bezdrátovou Bluetooth klávesnici. Díky ní bude zadávání textu mnohem rychlejší a pohodlnější než pomocí dálkového ovladače. Některé klávesnice mají navíc integrovaný touchpad, který ještě více usnadňuje ovládání.

LED pásky nebo panely

Pro vytvoření jedinečné atmosféry v obývacím pokoji můžete použít LED pásky nebo panely, které mění barvu podle toho, co se právě odehrává na obrazovce. Tato technologie, známá jako ambientní osvětlení, dokáže výrazně zlepšit zážitek ze sledování filmů a seriálů. LED pásky lze snadno připevnit za televizor nebo kolem něj a jejich nastavení je obvykle velmi jednoduché.

Nejen chytré LED panely zakoupíte například zde (tento týden navíc s 10% slevou).

Výběr správného příslušenství pro Apple TV může výrazně vylepšit váš zážitek ze sledování filmů, seriálů a hraní her. Ať už se rozhodnete pro nástěnný držák, opletený HDMI kabel, Bluetooth klávesnici nebo LED pásky, investice do kvalitního příslušenství se vám určitě vyplatí.

Další tipy:

Bezdrátové sluchátka: Pro soukromé sledování nebo poslech hudby v noci jsou bezdrátová sluchátka ideálním řešením.
Herní ovladače: Pokud rádi hrajete hry na Apple TV, pořiďte si kvalitní herní ovladač pro co nejlepší herní zážitek.

Dnes nejčtenější

.