Zavřít reklamu

Potřebujete rychle poslat kolegovi několik odkazů nebo chcete ukázat rodině zajímavé články, které jste si našli? Sdílení jednotlivých karet v Safari je sice snadné, ale co když chcete sdílet hned několik najednou? Apple vám nabízí jednoduchý způsob, jak tento úkol vyřešit.

Sdílení informací na internetu je dnes běžnou součástí naší komunikace. Ať už pracujete, studujete nebo jen chcete něco zajímavého ukázat svým přátelům, určitě se vám bude hodit možnost sdílet více webových stránek najednou. V tomto článku vám ukážeme, jak na to v Safari na iPhonu.

Jak v Safari na iPhonu sdílet více karet najednou

Postup je velmi intuitivní:

  • Otevřete Safari a přejděte na všechny karty, které chcete sdílet.
  • Klepněte na ikonu karet v pravém dolním rohu obrazovky. Zobrazí se vám náhledy všech otevřených karet.
  • Vyberte karty, které chcete sdílet: Podržte prst na jedné z karet a poté, aniž byste zvedli prst z displeje, klepněte na další karty, které chcete přidat. Vytvoří se jakýsi „balíček“ karet.
  • Sdílejte karty: Stále držte vytvořený balíček karet a opusťte Safari. Přejděte do aplikace, kterou chcete použít ke sdílení (například Pošta, Zprávy, nebo některá sociální síť). Jakmile se u karet objeví zelené tlačítko +, pusťte je a vyberte způsob sdílení.
  • A je to! Vaše karty jsou připraveny k odeslání. Tento jednoduchý trik vám ušetří spoustu času, zejména pokud často sdílíte více odkazů najednou.

Sdílení více karet v Safari na iPhonu je díky této funkci velmi snadné a intuitivní. Ať už potřebujete sdílet odkazy s kolegy, přáteli nebo rodinou, tento návod vám jistě přijde vhod.

 

Dnes nejčtenější

.