Zavřít reklamu

Dámy a pánové, termín první podzimní Apple Keynote je venku, tedy skoro. Před pár hodinami se totiž nechal v současnosti nejlépe informovaný zdroj informací z Apple světa ve formě reportéra Marka Gurmana z Bloombergu. Kdy se tedy můžeme těšit dost možná největší technologické události letoška nebo minimálně letošního podzimu?

Gurmanovy zdroje pocházející podle všeho přímo z Applu „jen“ potvrdily to, o čem se v předešlých týdnech spekulovalo v jednom kuse – tedy, že představení iPhonů 16 (Pro) a dalších novinek proběhne v úterý 10. září. Pokud jsou tyto informace pravdivé – a že je pravděpodobnost vzhledem k Bloombergu extrémně vysoká -, pak rozešle Apple pozvánky na tuto akci již toto úterý 27. srpna. Bohužel, konference by měla být zase celá předtočená, stejně jako tomu bylo v posledních letech. Tento formát se Applu evidentně „díky“ jeho otestování v době COVID-19 osvědčil a jak se zdá, vrátit se ke klasickým živým přenosům nechce. 

Kromě iPhonů 16 (Pro) se mají na akci podle Gurmana ukázat taktéž Apple Watch Series 10/X, Ultra 3 a SE 3, přičemž počítá se rovněž s novou generací AirPods. Samozřejmostí je pak spousta příslušenství jak pro iPhony, tak samozřejmě i pro Apple Watch. Další informace však bohužel k dispozici nejsou. 

Dnes nejčtenější

.