Zavřít reklamu

Into the Wild

Into the Wild je napínavá, ale zároveň klidná survival hra, kde příroda rozhodně nikoho nešetří. Inspirována norskou pustinou nabízí úchvatné údolí Jegersdal věrný zážitek přežití. Buďte svědky úžasné polární záře a hledejte odpovědi mezi ruinami minulosti.

Frog World

Frog World je inspirován klasickými plošinovkovými hrami jako Super Mario World, obsahuje ale navíc spider-manovské prvky včetně šplhání.  Staňte se roztomilou žabkou, ponořte se do klidného světa a sbírejte po cestě světlušky. Udělejte si přátele – každý nový přítel může mít něco cenného, co vám pomůže na vašem dobrodružství. Odemkněte nové možnosti pohybu, abyste se dostali do různých oblastí světa a dokončili nové úkoly.

Memento Mori

Memento Mori není jen další hrou, ale osobním vyjádřením, které chce nabídnout útěchu a porozumění všem, kdo se potýkají se ztrátou. Díky absenci dialogů a textu je zážitek přístupný lidem bez ohledu na jejich jazykovou bariéru. Hra vás provede surrealistickým světem, kde se realita mísí s abstraktními obrazy a symbolikou, a nechává vás utvářet si vlastní interpretaci. Memento Mori je surrealistický, lineární simulátor chůze, který vás zavede na cestu zkoumání smrti a zármutku po ztrátě blízkého člověka. Probudíte se v neznámém lese, ztraceni a hledající odpovědi. Najdete vysvětlení, která jste hledali, nebo se spíše ztratíte v labyrintu dalších otázek? Hra vás pozve k konfrontaci se smutkem a ztrátou, univerzálními lidskými zážitky.

In Your World (I Own)

In Your World (I Own) je 2D RPG hra, která vás zavede na epické dobrodružství. Tři hudebníci nahrávají ve svém studiu, když se náhle všechno změní. Utu, zlý bůh žijící ve starém hradě, zaútočí a uvrhne svět do chaosu. Nyní jsou vesmír a čas v ohrožení. Připojte se k této epické výpravě a pomozte zachránit svět. Utuův zlý plán uvězní Yaldız ve světě Inanny. Vaším cílem je prozkoumat tyto nebezpečné světy, komunikovat s NPC, plnit úkoly a nashromáždit pět mocných zaříkadel.

Dnes nejčtenější

.