Zavřít reklamu

Google Tasks

Google Tasks je bezplatná aplikace od Googlu, která vám pomůže s organizací a správou úkolů všeho druhu. Ať už potřebujete stihnout důležitý termín v práci, naplánovat nákup potravin nebo si jen zapsat seznam úkolů na dovolenou, Google Tasks vám bude perfektním pomocníkem. Díky intuitivnímu rozhraní a široké škále funkcí je tvorba a správa úkolů snadná a rychlá. Můžete je kategorizovat, přidávat jim priority a termíny, sdílet je s kolegy nebo rodinou a dokonce je propojit s vaším kalendářem Google. Google Tasks se navíc integruje s dalšími populárními aplikacemi od Google, jako je Gmail a Kalendář. To znamená, že úkoly z emailů se automaticky zobrazí v seznamu úkolů a naopak, události z kalendáře se dají snadno přeměnit na úkoly.

 

Aplikaci Google Tasks stáhnete zde.

Google Kalendář

Aplikace Google Kalendář nabízí širokou škálu funkcí, které usnadní plánování vašeho dne, týdne i měsíce a zajistí, že už nikdy nezmeškáte žádný důležitý termín. Google Kalendář se perfektně propojuje s Gmailem, Kontakty a dalšími službami Google, takže máte všechny informace o událostech a schůzkách na jednom místě. Kromě detailních událostí s časem, místem a popisem, opakováním a upozorněním umožňuje i tvorbu připomínek na úkoly, práci v offline režimu a přizpůsobení vzhledu a zobrazení. Sdílejte kalendáře s přáteli, rodinou nebo kolegy a koordinujte tak společné aktivity a schůzky.

Aplikaci Google Kalendář stáhnete zde.

Microsoft ToDo

Microsoft To Do je nástupce populární aplikace Wunderlist a zároveň skvělý nástroj pro správu vašich úkolů a seznamů. Ať už potřebujete zorganizovat pracovní projekty, nákupní seznamy, nebo jen uspořádat své myšlenky, Microsoft To Do vám v tom s radostí pomůže. Vytváření a správa úkolů je hračka. S To Do snadno přidáte úkoly, nastavíte jim termíny splnění, priority a kategorie. Vytvářejte seznamy úkolů pro práci, školu, domácnost i zábavu. S To Do budete mít vždy přehled o tom, co je potřeba udělat. Sdílejte seznamy s přáteli, rodinou nebo kolegy a pracujte na nich společně v reálném čase. To Do je ideální pro koordinaci projektů a sdílení úkolů.

Aplikaci Microsoft Todo stáhnete zde.

TickTick

TickTick není jen obyčejná aplikace pro správu úkolů, ale spíše komplexní nástroj, který vám pomůže s organizací a zefektivněním vašeho času. Slouží jako klasický „todo list“, kam si zapisujete úkoly a následně je po splnění odškrtáváte. Pro větší přehlednost a uspořádání můžete úkoly kategorizovat, přidávat jim tagy a rozdělovat je do projektů.

Aplikaci TickTick stáhnete zde.

Todoist

Todoist je další skvělá volba pro ty, kteří chtějí mít své úkoly pod kontrolou. Nabízí přehledné a elegantní uživatelské rozhraní, ve kterém snadno vytvoříte a upravíte seznamy úkolů pro všechny oblasti vašeho života. Ať už potřebujete zorganizovat pracovní projekty, naplánovat nákupy, nebo jen uspořádat své myšlenky, Todoist vám s tím spolehlivě pomůže.

Aplikaci Todoist stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.