Zavřít reklamu

Jak na iPhonu nastavit dvoufaktorové ověření? Chcete ochránit svůj iPhone a citlivá data před neoprávněným přístupem? Pak je aktivace dvoufaktorového ověření (2FA) nezbytným krokem. Tato funkce přidává další vrstvu zabezpečení vašemu Apple ID, čímž značně snižuje riziko zneužití vašich účtů i v případě, že by se někomu podařilo získat vaše heslo.

V dnešní digitální době je důležitější než kdy jindy chránit naše online identity a data. Dvoufaktorové ověření (2FA) se stalo standardem pro zajištění bezpečnosti online účtů a Apple tuto funkci nabízí i pro iPhony. Aktivace 2FA na vašem iPhonu je poměrně snadná a zabere jen pár minut. Díky ní si zajistíte, že i v případě, že by se někomu podařilo zjistit vaše heslo, se bez vašeho vědomí a souhlasu nedostane do vašeho iPhonu ani k vašim datům.

Jak na iPhonu nastavit dvoufaktorové ověření

Postup:

  • Na svém iPhonu otevřete Nastavení.
  • Klepněte na svůj profil v horní části obrazovky.
  • Vyberte možnost Přihlášení a zabezpečení.
  • Sjeďte dolů a klepněte na Dvoufaktorové ověření.

Aktivace dvoufaktorového ověření na vašem iPhonu je jedním z nejdůležitějších kroků, které můžete provést pro ochranu svého zařízení a dat. Díky 2FA budete mít jistotu, že i v případě úniku hesla bude váš iPhone a jeho obsah chráněn před neoprávněným přístupem.

Dnes nejčtenější

.