Zavřít reklamu

Lightroom

Lightroom od Adobe je komplexní nástroj pro úpravu fotografií, dostupný pro iPhone, iPad a macOS. Ať už jste zkušený fotograf nebo teprve začínáte, Lightroom vám pomůže posunout vaše snímky na novou úroveň. S Lightroomem můžete například upravovat expozici, kontrast, jas, stíny, bílé a černé tóny a další parametry pro dosažení perfektního vzhledu vašeho snímku. Aplikace vám umožní odstranění vad a nečistot, retušování pleti, korekce zkreslení objektivu a další funkce vám pomohou dosáhnout profesionálních výsledků. Některé funkce jsou k dispozici pouze na základě předplatného.

Aplikaci Lightroom od Adobe stáhnete zde.

Snapseed

Hledáte bezplatnou a zároveň propracovanou aplikaci pro úpravu fotografií na vašem iPhonu? Pak byste se měli podívat na Snapseed od Googlu. Nabízí širokou škálu nástrojů a funkcí, které vám pomohou posunout vaše fotografie na novou úroveň. Ať už se jedná o retušování, úpravu expozice, perspektivy, struktury, nebo práci s RAW formátem z nejnovějších iPhonů 12, Snapseed vám pomůže s čímkoli. Díky široké škále filtrů pak můžete vašim fotografiím dodat jedinečný vzhled jediným klepnutím. Snapseed je komplexní aplikace pro úpravu fotografií, která uspokojí i náročnější uživatele.

Aplikaci Snapseed stáhnete zde.

Pixlr

Pixlr je bezplatná aplikace pro úpravu fotografií s bohatou nabídkou funkcí, ideální pro rychlé a snadné zkrášlení vašich snímků a jejich sdílení na sociálních sítích. Nabízí intuitivní a přehledné rozhraní, které usnadňuje začátečníkům orientaci a práci s příslušnými nástroji. Ať už chcete upravit barvy a kontrast, oříznout a narovnat fotografie, aplikovat trendy filtry, nebo přidat zábavné GIFy a samolepky, Pixlr vám dává plnou kontrolu nad vaší kreativní vizí. Široká škála dostupných nástrojů a funkcí vám pomůže proměnit obyčejné fotografie v poutavé umělecké dílo.

Aplikaci Pixlr stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.