Zavřít reklamu

Datum představení iPhone 16 Pro a iPhone 16 je podle CNMO Technology News již známé. Společnost Apple by podle tohoto magazínu měla uskutečnit svoji tradiční podzimní Keynote v úterý 10. 9. 2024. Apple pořádá představení nových iPhonů vždy začátkem září a v úterý s jedinou výjimkou, když v roce 2022 došlo k porušení této tradice a telefony byly představeny ve středu. Důvod proč Apple pořádá keynote v úterý přitom vymyslel sám Steve Jobs, který tvrdil, že ideální by sice mohlo být pondělí, ale v pondělí jsou média plná zpráv o novinkách, které se staly přes víkend, takže vy nové produkty nedostaly dostatek prostoru, který jim zaslouženě patří.

Samozřejmě se jedná o tvrzení jednoho média, ovšem vzhledem k tomu, že například v loňském roce se představení konalo 12. 9. 2023, je velmi pravděpodobné, že letošní datum skutečně bude 10. 9. Apple představí iPhone 16 Pro, iPhone 16 Pro Max, iPhone 16 a iPhone 16 plus. Kromě toho očekáváme také představení nové generace AirPods. Do prodeje se novinky pak dostanou s největší pravděpodobností v pátek 20. 9. 2024.

Co vše si pro nás Apple připraví se dozvíme již v září. Již teď je však jisté, že se jeho nová keynote bude motat hodně kolem Apple AI a dalších novinek souvisejících s iOS 18, které vyjde společně s novými iPhony také v září letošního roku.

Dnes nejčtenější

.