Zavřít reklamu

WallpapAI

Stáhněte si WallpAI a proměňte svůj iPhone s úžasnými tapetami na plochu a zamykací obrazovku, které vytváří umělá inteligence. Pokročilá technologie se postará o to, abyste si mohli vybrat z rozsáhlé knihovny originálních a vysoce kvalitních motivů ve 4K a HD rozlišení. Ať už hledáte živé abstraktní vzory, klidné krajiny nebo minimalistické designy, WallpAI má pro vás to pravé. S WallpAI získáte nejen tapety, ale také neustále se rozšiřující uměleckou galerii, kterou tvoří umělá inteligence. Díky tomu můžete svůj iPhone každý den ozdobit něčím novým a originálním.

Aplikaci WallpapAI stáhnete zde.

GoalKit

Máte nějaké cíle, kterých chcete dosáhnout? Ať už je to něco velkého, jako získat práci u Applu, nebo něco menšího, jako si ušetřit na nový MacBook Pro, aplikace GoalKit vám pomůže na vaší cestě k úspěchu. GoalKit je nástroj na sledování cílů, který nabízí několik možností, jak si své cíle uspořádat. Můžete si vytvořit jednoduchý cíl, kterého jednoduše dosáhnete a odškrtnete, nebo si vytvořit komplexnější cíl s milníky, které vám pomohou na vaší cestě. GoalKit vám také umožňuje sledovat cíle s pevně danou hodnotou, například kolik peněz potřebujete našetřit. A nezapomíná ani na opakující se cíle, tedy návyky. Ať už chcete cvičit 30 minut denně nebo se naučit nový jazyk, GoalKit vám pomůže sledovat váš pokrok.

Aplikaci GoalKit stáhnete zde.

Unwind

Unwind je aplikace pro iPhone, která vám pomůže s meditací a celkově lepším zvládnutím dne pomocí dechových cvičení. Nebudete se u ní setkávat s žádným rušivým prvkem, naopak nabídne krásné ilustrace a příjemné zvukové prostředí, které vytvoří dokonalou atmosféru pro mindfulness. Moderní doba nás často nutí zapomínat na důležitost vědomého dýchání. V neustálém shonu se odnaučíme dýchat správně, což má negativní vliv na naše zdraví i psychickou pohodu. Unwind tohle napravuje.

Aplikaci Unwind stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.