Zavřít reklamu

Sbalit si kufr na dovolenou je vždycky dobrodružství. Ať už plánujete lenošit na pláži, objevovat nová zákoutí města nebo vyrazit na dobrodružnou expedici, váš věrný společník v podobě chytrých hodinek Apple Watch by vám neměl chybět. Aby vám co nejlépe posloužil i v letních měsících, připravili jsme pro vás přehled těch nejlepších doplňků, které byste neměli zapomenout přibalit.

Variabilní cestovní adaptér

Ne každý kout světa má stejné zásuvky. Abyste nemuseli řešit, jak své Apple Watch nabít v zahraničí, pořiďte si univerzální cestovní adaptér. Díky němu budete moci svůj hodinky nabíjet prakticky kdekoliv na světě, aniž byste museli řešit kompatibilitu.

Silikonový řemínek pro vodní aktivity

Plánujete strávit dovolenou u vody? Pak nesmí chybět ve vašem vybavení silikonový pásek pro Apple Watch. Silikon je odolný vůči vodě, potu a snadno se čistí. Po namočení ho stačí jednoduše otřít a můžete se vrátit ke svým vodním radovánkám. Některé modely jsou navíc vybaveny otvory pro lepší ventilaci, takže se vaše zápěstí nebude příliš potit. Silikonové řemínky se navíc vyznačují příjemnou lehkostí, udržitelností, a jsou k dostání v opravdu pestré paletě nejrůznějších barevných odstínů.

Ochranné sklo

Displej Apple Watch je sice poměrně odolný, ale i tak se může poškrábat. Chcete-li na vaší letní dovolené chránit displej vašich jablečných chytrých hodinek před případným poškozením, pořiďte si ochranné sklo. To ochrání displej před odřeninami, prasklinami a dalšími poškozeními, které mohou vzniknout při běžném používání, například při kontaktu s pískem nebo jinými abrazivními materiály.

Lehká powerbanka

Společnost Apple své chytré hodinky s každou další generací více a více vylepšuje, výdrž baterie je ale i přesto neustálým terčem řady stížností ze strany uživatelů. Řada lidí na letní dovolené využívá své Apple Watch více než kdy jindy – pro sledování pohybových aktivit, k navigaci a k řadě dalších účelů. Někdy se Apple Watch mohou povážlivě vybít v průběhu dne, kdy nemáte přístup k zásuvce. Proto je dobré mít s sebou přenosnou powerbanku. Vyberte si co nejlehčí model, který se vám snadno vejde do zavazadla.

Stojánek na nabíjení

Ať už budete bydlet v hotelu nebo u příbuzných, praktický stojánek na nabíjení vám usnadní život. Stačí ho položit na noční stolek nebo na jiné vhodné místo a vaše Apple Watch se budou automaticky nabíjet. Je jen na vás, zda se v rámci úspory místa i váhy rozhodnete pro jednoduchý stojánek, který nabije pouze vaše Apple Watch, nebo zda sáhnete po výkonnější, ale těžší a rozměrnější kombinaci, na kterou si můžete umístit i váš iPhone a pouzdro s AirPody.

Dnes nejčtenější

.