Zavřít reklamu

The FishBowl Game

Fishbowl je jako úžasná kombinace hry Charades a hádání slov. Díky špetce magie umělé inteligence se už nikdy nebudete muset trápit opakováním stejných frází dokola. Vyberte si z 8 různých kategorií nebo témat a pusťte se do hraní. Vaším úkolem bude předvést ostatním hráčům, co je uvedené na vylosované kartě, aniž byste použili slova z karty.

The FishBowl Game stáhnete zde.

Mindful Habits

Mindful Habits je aplikace, která vám pomůže s uvědomělým sledováním vašich každodenních návyků, a to bez zbytečného tlaku. Můžete sledovat aktivity, které chcete udržet, jako je cvičení, nebo naopak omezit, například používání sociálních sítí. Aplikace vám také umožní sledovat náladu, psát si ranní poznámky nebo večerní myšlenkové výlevy. Pomocí tabulek a grafů v aplikaci pak můžete lépe porozumět uplynulým dnům a nastavit si cíle pro další den.

Aplikaci Mindful Habits stáhnete zde.

Stasis: Calorie Balance

Stasis: Calorie Balance vám pomůže sledovat a řídit tempo vašeho hubnutí nebo nabírání svalové hmoty. Aplikace zjednodušuje monitorování vašeho kalorického deficitu či přebytku v reálném čase. Stasis se integruje s aplikací Zdraví a obohacuje tak vaše již existující data o grafy, metriky plnění cílů a automaticky generované analýzy trendů. Můžete také rychle a pohodlně zaznamenávat svůj kalorický příjem a sledovat průběžné výsledky pomocí widgetů. Díky tomu můžete Stasis používat buď samostatně, nebo jako vizualizační nástroj společně s vaší oblíbenou aplikací na sledování kalorií.

Aplikaci Stasis: Calorie Balance stáhnete za 29 korun zde.

Avare, Travel Journal Map

Avare je víc než jen aplikace, je to váš dokonalý společník na cestách. Ať už jste jednodenní výletník nebo zkušený cestovatel, Avare vám pomůže uchovat vzpomínky díky nádherným fotkám, poznámkám a mapám. Zaznamenejte své dobrodružství s úchvatnými fotografiemi, poznámkami a mapami. Každý záznam vám umožní znovu prožít zážitky, jako byste tam právě byli. Jednoduše sdílejte své cesty s přáteli a rodinou nebo si je nechte pro sebe. Avare je perfektní pro cestovatelské nadšence i osamělé dobrodruhy.

Aplikaci Avare stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.