Zavřít reklamu

Ať už máte doma starší Apple Watch, u kterých si lámete hlavu ohledně jejich budoucího využití, nebo vás vaše aktuální Watch zkrátka trochu omrzely a vy byste jim rádi dopřáli, máme pro vás dokonalý tip. Do prodeje totiž jde nové příslušenství, které je naprosto famózní, levné a lze jej zařadit do kategorie „nepotřebuji, ale rozhodně chci“. Seznamte se s TinyPod. 

TinyPod je silikonové pouzdro pro Apple Watch s vestavěným rolovacím kolečkem, které – jak už jeho název napovídá – připomíná legendární iPod. Dokonce i výše zmíněné rolovací kolečko je vytvořeno tak, aby při rotaci s ním šlo ovládat hodinky – mechanismus uvnitř pouzdra je totiž vytvořen tak, aby se při otáčení kolečka na přední straně automaticky otáčela i digitální korunka Apple Watch, což je rozhodně zajímavé. Výrobci pouzdra navíc dodávají, že lze Apple Watch v kombinaci s jejich produktem využít třeba i jako miniaturní telefon – tedy v případě LTE verze hodinek. V pouzdře se totiž ty drží daleko lépe než bez něj. 

Co se týče kompatibility s Apple Watch, pouzdro TinyPod je k dispozici ve 40/41mm verzi, 44/45mm verzi a 49mm verzi pro Apple Watch Ultra. Jinými slovy, pouzdro je kompatibilní se všemi modely Apple Watch od Series 4, což je rozhodně super. A cena? Pokud sáhnete po základním modelu bez klikacího kolečka, to vás vyjde na 30 dolarů. Vyšší verze s klikacím kolečkem stojí 80 dolarů. Ani v jednom případě se tedy nejedná o částku, která by člověka zruinovala.Pokud se vám gadget líbí, lze jej zakoupit zde.

Dnes nejčtenější

.