Zavřít reklamu

Checklist

Checklist je aplikace na správu seznamů úkolů, která vám pomůže snadno synchronizovat váš život napříč zařízeními a s přáteli, rodinou a kolegy. Vytvořte si neomezený počet seznamů úkolů a podúkolů a sepište si vše, co potřebujete. Velké projekty si můžete rozdělit na menší, zvládnutelné kroky. Nemáte čas vymýšlet seznam od nuly? Vyberte si z tisíců předpřipravených šablon na cokoliv, co potřebujete – ať už jde o stěhování se do nového bytu, plánování dovolené nebo týdenní nákup. Vytvořte si online účet Checklist a mějte své seznamy vždy po ruce, ať už pracujete na telefonu, počítači nebo tabletu. Aplikace funguje i v offline režimu, takže se nemusíte bát o svá data, ani když nemáte připojení k internetu.

Aplikaci Checklist stáhnete zde.

Grocery List

Užijte si chytřejší a rychlejší nakupování s aplikací Grocery List pro iPhone. S touto aplikací snadno vytvoříte a zorganizujete svůj nákupní seznam a ušetříte tak spoustu času v obchodě. Nemáte náladu vymýšlet, co všechno potřebujete koupit? Funkce návrhů položek vám pomůže na jeden dotyk. Aplikace vám nabídne seznam věcí z různých kategorií, jako je dětská péče, nápoje, snídaně, úklidové prostředky, koření, vejce a mléčné výrobky, mražené potraviny, ovoce, maso, drůbež, potřeby pro domácí mazlíčky, toaletní potřeby, zelenina a mnoho dalšího. Stačí si vybrat položky, které chcete přidat do svého seznamu, a potvrdit. Samozřejmostí je synchronizace napříč zařízeními.

Aplikaci Grocery List stáhnete zde.

Solves: Calculator for All

Solves je výkonná a snadno použitelná kalkulačka dostupná pro iPhone, iPad, Mac a Apple Watch. Ať už potřebujete rychle spočítat nákup, vyřešit složitější matematické úlohy nebo převést jednotky, Solves je pro vás ideální aplikace. Solves nabízí čistý a intuitivní design s tmavými a světlými motivy, díky kterým se vám bude radost s touto aplikací pracovat.

Aplikaci Solves stáhnete zde.

Notification Reminders
Zorganizujte si život s oceňovanou aplikací Notification Reminders pro iPhone. Notification Reminders používají miliony lidí po celém světě, aby si lépe zorganizovali život a toho víc stihli. Díky opakovaným připomínkám už nikdy nezapomenete na pravidelné schůzky, kontroly u lékaře nebo obnovení dokladů. Aplikace vám je v klidu připomene a vy se můžete soustředit na důležité věci. Na rozdíl od rušivých alarmů vám Notification Reminders pošlou diskrétní oznámení, které nepřehlédnete. Nestresujte se termíny – jednoduše si pro každý z nich vytvořte připomínku a nechte aplikaci, ať na něj v pravý čas upozorní. Ať už jde o týdenní porady, školní úkoly, narozeniny blízkých, výročí nebo jen obyčejné pochůzky, Notification Reminders vám pomůže na všechno nezapomenout.

Aplikaci Notification Reminders stáhnete zde.

Supercook

Už se vám někdy stalo, že jste hledali dokonalý recept, ale zjistili jste, že vám chybí jedna nebo více ingrediencí? Nebo se vám v lednici hromadí potraviny a nevíte, co z nich uvařit? A kolikrát jste vyhodili jídlo, protože jste ho nestihli spotřebovat před vypršením jeho trvanlivosti? Aplikace SuperCook s tím vším zatočí.Na rozdíl od jiných receptářů vám SuperCook zobrazí pouze ty recepty, které se dají připravit z ingrediencí, které už máte doma. Už žádné zbytečné chození po obchodech a shánění chybějících surovin. Začněte tím, že v aplikaci SuperCook navštívíte příslušnou sekci a ze seznamu vyberete všechny ingredience, které máte doma. Na výběr máte z více než 2000 položek rozdělených do kategorií, jako je ovoce, zelenina, maso a mnoho dalších. Nezapomeňte přidat i oleje, koření a všechny další suroviny, které máte po ruce. Jakmile máte hotovo, SuperCook prozkoumá vaše ingredience a vykouzlí recepty, které se s nimi dají připravit. Vyberte si recept, který vás zaujme, a pusťte se do vaření! SuperCook vám zobrazí podrobné pokyny a ingredience v požadovaném množství.

Aplikaci Supercook stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.