Zavřít reklamu

Milovníci stavebnice LEGO, zbystřete! Poté, co jsme vás na našem magazínu informovalo o nedávno představených setech ze světa Pána prstenů či Star Wars totiž nyní přichází, respektive přijíždí na scénu další opravdu skvostný kousek. Řeč je konkrétně o stavebnici Lamborghini Countach.

Ponořte se do světa elegantních automobilů se stavebnicí LEGO® Icons (10337) Lamborghini Countach 5000 Quattrovalvole pro dospělé. Darujte stavebnici automobilovému nadšenci nebo si sadu dopřejte sami a poskládejte si legendární supersportovní vůz, který je po celém světě známý pro svůj dechberoucí design a výjimečný výkon. Tento model vozidla z kostek LEGO se pyšní řadou autentických prvků, včetně propracovaného kokpitu, funkčního řízení, otevíracích výklopných dveří, kufru, zadní kapoty a součástí je také detailní motor V12. Široké ráfky, velká zadní světla a elegantní zadní spoiler modelu dodávají na autentičnosti. Tento úchvatný model se skvěle hodí na výstavku doma nebo v kanceláři.

Tato stavebnice LEGO® se skládá z 1 506 dílků a model bílého vozidla Lamborghini Countach 5000 Quattrovalvole měří přes 9 cm na výšku, 34 cm na délku a 16 cm na šířku. Cena setu je nastavena na 4499 Kč s tím, že členové programu LEGO® Insiders si mohou objednat set již nyní.

Stavebnice LEGO můžete zakoupit například zde 

Dnes nejčtenější

.