Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud jste čekali na dost možná nejlepší chvíli ke koupi iPhonu 15 Pro, právě jste se dočkali. Právě tato chvíle je totiž pravděpodobně tu a to díky akcím, které lze při nákupu využít u Mobil Pohotovosti. Že nevíte, o čem je řeč? Přeci o slevách, výkupních bonusech a v neposlední řadě záruce 3 roky zdarma na iPhony 15 Pro!

iPhone 15 Pro titan 8

Cena iPhonů 15 Pro již nějakou dobu klesá, přičemž nyní se k němu dá dostat za opravdu lákavé peníze. Základní model je nyní díky slevě k dostání za 25 490 Kč, přičemž 256GB variantu seženete už za 29 490 Kč. I modely s vyššími úložišti jsou ale samozřejmě zlevněné a tedy pokud potřebujete pro svá data více prostoru, nyní si jej můžete dopřát výhodněji. Tím však rozhodně Mobil Pohotovost nekončí. Díky výkupnímu bonusu 2500 Kč vám totiž pomůže srazit cenu vašeho nového iPhonu ještě víc. Pokud se totiž prodejci rozhodnete prodat vaše staré zařízení, k jeho výkupní ceně vám přičte MP.cz právě těchto 2500 Kč, tedy de facto získáte na iPhone 15 Pro další slevu 2500 Kč. Základní model si tak díky tomu odnesete vlastně už za fantastických 22 990 Kč!

iphone 14 iphone 15 LsA 4

K této senzační ceně je navíc třeba připočíst fakt, že vám Mobil Pohotovost k iPhonu 15 Pro přibalí tři roky záruky zcela zdarma, takže pokud si jej budete chtít nechat déle, budete mít jistotu, že pokud by se telefon porouchal a porucha se vztahovala na záruku, po dobu tří let vás oprava nebude stát ani korunu, což je rozhodně super. Zkrátka a dobře, není nad čím váhat!

iPhony 15 Pro (Max) na Mobil Pohotovost lze zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.