Zavřít reklamu

Společnost Apple ve svém nejnovějším operačním systému macOS Sequoia přináší užitečnou funkci Přizpůsobení sluchátek, která byla až doposud dostupná pouze na iPhonech a iPadech, také na Macy. Tato funkce umožňuje uživatelům přizpůsobit si zvuk pro AirPody a vybraná sluchátka Beats.

V betaverzi operačního systému macOS Sequoia se nastavení Přizpůsobení sluchátek bude nacházet v aplikaci Nastavení systému v sekci Zpřístupnění -> Zvuk. Uživatelé díky ní budou moci upravovat zvukové profily pro svá zařízení a dosáhnout tak optimálního poslechu hudby, telefonních hovorů a dalšího audio obsahu. Společnost Apple uvádí, že mezi možnosti úprav patří zesílení tichých zvuků nebo třeba ladění specifických frekvencí pro dosažení čistšího a jasnějšího zvuku. Úpravy provedené u AirPods Pro druhé generace se navíc uloží a budou aplikovány i při jejich připojení k jiným zařízením.

macOS Sequoia prizpusobeni sluchatek

Operační systém macOS Sequoia je v současnosti dostupný v betaverzi pro vývojáře, veřejná beta by měla být pro zájemce z řad běžných uživatelů k dispozici v červenci a finální aktualizace se tradičně očekává v září nebo říjnu. To, zda se vám tato funkce bude hodit, záleží na vašich individuálních preferencích a  potřebách. Pokud však patříte mezi uživatele AirPodů a Beats, kteří navíc používají Mac, může vám Přizpůsobení sluchátek v operačním systému macOS Sequoia přinést příjemnější a komfortnější poslechový zážitek.

Dnes nejčtenější

.