Zavřít reklamu

Jak na iPhonu v iMessage sledovat lety? Cestování letadlem s sebou často přináší nervozitu a nejistotu. S iMessage na iPhonu se ale tyto obavy stanou minulostí. Tato chytrá funkce vám umožňuje sledovat stav vašeho letu v pohodlí konverzace, ať už cestujete sami nebo s přáteli a rodinou. V tomto podrobném návodu se dozvíte, jak na to.

Čekání na letišti s nekonečným sledováním informačních tabulí a nejistotou ohledně stavu letu je minulostí. Díky iMessage na iPhonu máte veškeré informace o svém letu na dosah ruky, a to přímo v konverzační bublině. Stačí poslat zprávu s informacemi o letu a v mžiku se zobrazí klikatelný odkaz, který vám poskytne veškeré potřebné detaily. Zprávu s detaily o letu můžete samozřejmě sdílet i s ostatními.

Jak na iPhonu v iMessage sledovat lety

Pokud chcete na iPhonu v iMessage sledovat lety, postupujte podle následujícího návodu.

Jak na to:

  • Otevřete aplikaci iMessage a vyberte konverzaci, kam chcete informace o letu odeslat. Může to být konverzace s vámi samým, s přáteli, rodinou nebo kýmkoli jiným.
  • V textovém poli zprávy napište číslo letu. Můžete ho najít na vaší letence nebo na webových stránkách letecké společnosti.
  • Po zadání čísla letu se automaticky zobrazí náhled letu. Kliknutím na něj zobrazíte podrobné informace.

Sledování letů v iMessage na iPhonu je neuvěřitelně snadné a pohodlné. Díky této chytré funkci se zbavíte stresu z cestování a budete mít vždy přehled o tom, co se děje s vaším letem. Užijte si cestu bez starostí.

Dnes nejčtenější

.