Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Blíží se období dovolených a s ním i častěji problémy s vašimi jablečnými produkty. Pokud váš iPhone, iPad či MacBook trápí nějaká závada, nebo byste preventivně například chtěli vyměnit baterii, můžete se zastavit na kamenné prodejně Tvrzenýsklo.cz a nechat si ho opravit ve většině případů na počkání.

Oprava iPhonu na počkání v Praze

Trápí váš iPhone prasklé zadní sklo, slabá baterie, vylité barvy v displeji či zlobí nabíjení? Nejen tyto problém, ale spoustu dalších je možné velice snadno a rychle vyřešit. Zapomeňte na několika denní čí týdenní čekání na provedení opravy. Většina servisních zákroků je prováděna víceméně na počkání. Na opravu se nemusíte objednávat předem, stačí dorazit na kamennou prodejnu a domluvit se na místě. Pokud se objednáte předem, vůbec nic tím nezkazíte. Můžete si zajistit ale přednost právě před zákazníky, kteří dorazí bez objednání.

Oprava MacBooku v Praze

Kromě iPhonu si samozřejmě můžete nechat i jiná Apple zařízení. Například MacBook. Pokud jste smolař jako zákazník, který nám přinesl MacBook viz. obrázky níže, nemusíte zoufat! Dokážeme nejen vyměnit displej, ale také baterii, provést čištění a mnoho dalších úkonů. Pokud opravu v ceníku nenajdete, obraťte se na jakýkoliv z uvedených kontaktů.

Je možné opravit iPhone, iPad či MacBook když nejsem z Prahy?

Ano! Pro zákazníky, kteří nejsou přímo z hlavního města je vytvořen speciální formulář, který stačí vyplnit a následně přiložit do krabičky se zařízením. Doprava ZDARMA na zaslání zařízení na opravu i zpět. Jak přesně postupovat, jak správně zařízení zabalit a jaký je kód na dopravu zdarma se dozvíte v přiložením odkaze níže.

V případě jakéhokoliv dotazu se obraťte na jakýkoliv kontakt zde.

Dnes nejčtenější

.