Zavřít reklamu

Počasí v Klidovém režimu

Pokud používáte Klidový režim, jistě oceníte nový widget Počasí, který se zobrazí na obrazovce vašeho iPhone, když je v nabíjení. Widget zobrazuje aktuální podmínky, teplotu a nejvyšší a nejnižší denní teplotu. Takže i po probuzení budete hned vědět, co vás venku čeká.

Zobrazení více podmínek

Dlaždice s teplotou v desetidenní předpovědi obsahuje v iOS 17 a novějších verzích mnohem více informací. Kromě grafu s nejvyššími a nejnižšími teplotami a textové předpovědi se zobrazuje také graf pravděpodobnosti srážek a denní srovnání nejvyšších a nejnižších teplot s předešlým dnem. Pro zobrazení všech podmínek spusťte nativní Počasí a klepněte na dlaždici s aktuální předpovědí. Mezi jednotlivými podmínkami můžete přepínat po klepnutí na rozbalovací menu s šipkou.

Denní srovnání

Klepnutím na dlaždici s předpovědí pro aktuální den se zobrazí nová sekce s denním srovnáním. Ta porovnává aktuální předpověď se včerejším počasím pro dané město. Můžete tak snadno zjistit, zda se očekává teplejší, chladnější, deštivější nebo sušší den než včera.

Počasí z předešlého dne

Jednou z nejužitečnějších novinek je možnost zobrazit si počasí z předešlého dne. Stačí klepnout na dlaždici s předpovědí pro dané město a poté v horní části obrazovky vybrat předchozí den. Zobrazí se vám tak detailní informace o teplotě, srážkách, větru a dalších parametrech za včerejší den.

Detailní informace o fázi Měsíce

Aplikace Počasí nabízí na iPhonech s iOS 17 a novějším krásné a detailní zobrazení fáze Měsíce. Zobrazí se vám aktuální fáze Měsíce, procento jeho osvětlení, čas východu a západu a počet dní do dalšího úplňku. Klepnutím na dlaždici s fázemi Měsíce se zobrazí podrobný graf s časovou osou, na které si můžete prohlédnout fáze Měsíce pro aktuální, minulý a budoucí měsíc.

Dnes nejčtenější

.