Zavřít reklamu

TimeTree

Pokud hledáte kalendářovou aplikaci s pokročilými funkcemi sdílení, TimeTree je skvělou volbou. Aplikace umožňuje bezproblémové sdílení kalendářů s rodinou, přáteli nebo kolegy a umožňuje vám chatovat a diskutovat o detailech událostí a úkolů. TimeTree podporuje také sdílení poznámek a připínání důležitých událostí pro snadnou orientaci.

Aplikaci TimeTree stáhnete zde.

Any.do

Pro ty, kteří hledají aplikaci, která kombinuje kalendář s plánováním úkolů, je Any.do ideální volbou. Aplikace se vyznačuje minimalistickým designem a umožňuje vám spravovat úkoly, připomínky a události v jednom intuitivním rozhraní. Any.do podporuje připomenutí na základě polohy, opakující se události a vytváření událostí přirozeným jazykem. Navíc se integruje s nativními iOS aplikacemi, jako jsou Připomínky a Kalendář, pro plynulý pracovní proces.

Aplikaci Any.do stáhnete zde.

Kalendář Google

Tato bezplatná a populární aplikace od Google se vyznačuje elegantním a přehledným designem. Umožňuje vám zobrazovat události v denním, týdenním, měsíčním a ročním přehledu, s možností barevného kódování a filtrování podle kategorií. Kalendář Google se bezproblémově integruje s dalšími službami Google, jako je Gmail, Meet a Mapy, takže snadno přidáte rezervace letenek nebo online schůzky. Navíc podporuje opakující se události, připomenutí a úkoly pro maximální organizaci.

Google Kalendář stáhnete zde.

Fantastical

Pokud hledáte elegantní a funkční kalendářovou aplikaci, Fantastical je skvělou volbou. Aplikace se pyšní minimalistickým designem a zobrazuje všechny vaše události a upomínky v přehledné tabulce. Fantastical podporuje přirozený jazyk pro vytváření událostí a připomínek, takže je můžete jednoduše zadat mluvenou češtinou. Navíc zobrazuje předpověď počasí přímo v rozhraní a umožňuje vám zobrazit úkoly vedle událostí pro komplexní přehled.

Fantstical stáhnete zde.

Calendars 5 by Readdle

Tato multiplatformní aplikace nabízí robustní sadu funkcí pro organizaci vašeho času. Calendars 5 podporuje synchronizaci s Kalendářem Google, iCloud kalendářem, Mapami Google a Mapami Apple. Aplikace se pyšní propracovaným a přehledným designem a umožňuje vám zadávat události přirozeným jazykem, vytvářet opakované události a spravovat úkoly.

Calendars 5 by Readdle stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.