Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Aplikace pro iPhone zdarma

Juggly Ball

Juggly Balls vyžaduje koordinaci rukou a očí a rychlé prsty. Úkolem je udržet míčky ve vzduchu co nejdéle. Hra obsahuje čtyři různé herní režimy, takže se nudit rozhodně nebudete.

  • Původní cena: 1,99$

Aplikaci Juggly Ball stáhnete zde.

Calculator Widget Pro

Calculator Widget Pro umožňuje vypočítat vše od spropitného až po složité vzorce za pochodu. Stačí použít widget a během několika vteřin spustit výpočty. Jedná se o rychlé a výkonné řešení pro všechny vaše výpočetní potřeby.

  • Původní cena: 0,99$

Aplikaci Calculator Widget Pro stáhnete zde.

Calming Triggers: Therapy Tool

Stáhněte si Calming Triggers a začněte sledovat, co vám pomáhá cítit se lépe! Ukládejte si k tomu afirmace, poznámky a další věci. Vydáte se na cestu k lepší psychické pohodě s aplikací Calming Triggers, vaším komplexním pomocníkem pro zvládání stresu, úzkosti a spouštěčů. Aplikace vám pomůže budovat emocionální odolnost díky knihovně nástrojů, záznamům v reálném čase a sledování pokroku.

  • Původní cena: 3,99$

Aplikaci Calming Triggers stáhnete zde.

Aplikace zdarma pro Mac

Combien

Combien je hra na šikovnost, rychlost a přesnost. Zahrajte si ji na všech svých Apple zařízeních, ať už máte iPhone, iPad nebo Mac. Hra funguje i offline bez potřeby Wi-Fi připojení. Nahoře na obrazovce se objeví náhodná otázka. Budete mít omezený čas na spočítání tvarů na obrazovce, abyste na otázku odpověděli. Po uplynutí času se vám zobrazí čtyři možné odpovědi a vy budete muset vybrat správnou odpověď a získat body pro postup do dalšího le

velu.

 

  • Původní cena: 1,29$

Aplikaci Combien stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.