Zavřít reklamu

Cestování s dětmi by mělo být zábavným a vzrušujícím zážitkem, ne zdrojem stresu a obav. Bohužel se i při sebevětší opatrnosti může stát, že se dítě během jízdy uvolní ze své autosedačky. To představuje značné riziko pro jeho zdraví a život v případě náhlého brzdění nebo nehody. Jak přepravovat děti v autosedačce pohodlně a přitom bezpečně?

Spona, která může zachránit dětské životy

Cestování s malými dětmi je opět bezpečnější. Chytrá spona CYBEX SENSORSAFE, kteroulze připevnit na pásy jakékoliv autosedačky Cybex, je pomocí Bluetooth a speciální aplikace SensorSafe App propojena s chytrým telefonem. Systém CYBEX SENSORSAFE monitoruje krizové situace a při jejich detekci vysílá na telefon notifikaci spojenou se zvukovým upozorněním. Rodič tak okamžitě ví, že se jeho dítě vyvléklo z pásů, či že mu vlivem teploty v autě hrozí přehřátí či podchlazení. Spona také kalkuluje vzdálenost telefonu a upozorní rodiče ve chvíli, kdy vlivem nepředvídatelných okolností opustí
vozidlo bez svého dítěte. Během jízdy pak systém SENSORSAFE každé dvě hodiny zasílá notifikaci, která upozorňuje na pediatry doporučovanou krátkou přestávku.

Chytrá i univerzální

Bezpečnostní spona SensorSafe od Cybexu přináší revoluční přístup k ochraně dětí v autosedačkách. Tato inovativní technologie eliminuje riziko uvolnění dítěte z pásů a zajišťuje tak maximální klid během jízdy. Statistiky ukazují alarmující realitu: Podle nedávného průzkumu se každé desáté dítě během jízdy vyprostí z autosedačky. To představuje značné riziko pro jeho zdraví a život v případě náhlého brzdění nebo nehody.

SensorSafe přichází s řešením – tato chytrá spona je kompatibilní se všemi autosedačkami Cybex a připne se na ramenní pásy klasického pětibodového systému. Díky integrovaným senzorům spona monitoruje vitální funkce dítěte, jako je dýchání a srdeční frekvence. V případě, že dítě přestane dýchat nebo se jeho srdeční frekvence či tělesná teplota neobvykle změní, spona vydá akustický alarm a upozorní řidiče na situaci.

Cybex sensorsafe 2

Kromě monitoringu životních funkcí SensorSafe také:

  • Zabraňuje uvolnění dítěte z pásů: Spona je navržena tak, aby odolala i silnému tahání a zabránila tak tomu, aby se dítě během jízdy vyprošťovalo.
  • Poskytuje rodičům klid: Díky mobilní aplikaci Cybex rodiče v reálném čase sledují stav svého dítěte v autosedačce a jsou informováni o případných problémech.
    Na rozdíl od mnoha nehomologovaných bezpečnostních zařízení na trhu je SensorSafe schválen a testován společností Cybex. To zaručuje maximální bezpečnost a spolehlivost produktu.

SensorSafe je dostupný ve dvou variantách:

  • Pro miminka ve vajíčku: Tato varianta spony je určena pro použití v autosedačkách typu vajíčko.
  • Pro batole ve větší autosedačce: Tato varianta spony je určena pro použití v navazujících autosedačkách s pětibodovými pásy.

SensorSafe od Cybexu představuje inovativní a efektivní řešení pro zajištění maximální bezpečnosti dětí během jízdy v autosedačce. Díky pokročilým funkcím monitorování životních funkcí a prevence uvolnění z pásů tato chytrá spona přináší rodičům klid a jistotu.

Dnes nejčtenější

.