Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Aplikace zdarma pro iPhone

Memorize: Learn Japanese Words

Tato studijní aplikace založená na umělé inteligenci vám pomůže zlepšit vaše znalosti japonštiny. Memorize nabízí více než 6 200 užitečných japonských slovíček pomocí flash karet. Součástí je i zvuk, takže můžete pracovat na svých poslechových a výslovnostních dovednostech. Vestavěná umělá inteligence vybere slovíčka, která se potřebujete naučit, na základě analýzy vašich úspěchů a pokroku.

  • Původní cena: 6,99$

Aplikaci Memorize: Learn Japanese Words stáhnete zde.

Video Compressor Gold

Video Compressor Gold převezme vaše videa, optimalizuje je a komprimuje. Můžete snížit velikost o 80 procent nebo více. Aplikace umožňuje komprimovat videa a fotografie v dávkách. Ať už tedy potřebujete poslat videa e-mailem nebo uvolnit místo v zařízení, aplikace Video Compressor Gold tento úkol zvládne.

  • Původní cena: 1,99$

Video Compressor Gold stáhnete zde.

Juice Watch

Prostřednictvím widgetu v iOS se můžete poměrně rychle dozvědět stav baterie na vašich Apple Watch. Stažením aplikace Juice Watch získáte parádní nástroj, který funguje přesně obráceně. Konkrétně si tedy na jablečných hodinkách můžete prohlédnout, kolik procent baterie má váš iPhone, a zároveň si nechat zasílat notifikace na iPhone v případě, kdy dojde k plnému dobití Apple Watch. Samozřejmostí je také praktická komplikace na ciferník.

  • Původní cena: 6,99$

Aplikaci Juice Watch stáhnete zde.

Photo Editor

Potřebujete rychle a snadno upravit fotografie? Photo Edítor je pro vás ta pravá aplikace! Nabízí unikátní možnost přidávat umělecká díla, krásné texty a proměnit tak obyčejné fotky z každodenního života a cestování v nezapomenutelné momenty. S Photo Editorem dokážete vyjádřit i ty nejjemnější odstíny nálady na vašich snímcích.

  • Původní cena: 0,99$

Aplikaci Photo Editor stáhnete zde.

Combien

Combien je hra na šikovnost, rychlost a přesnost. Zahrajte si ji na všech svých Apple zařízeních, ať už máte iPhone, iPad nebo Mac. Hra funguje i offline bez potřeby Wi-Fi připojení. Nahoře na obrazovce se objeví náhodná otázka. Budete mít omezený čas na spočítání tvarů na obrazovce, abyste na otázku odpověděli. Po uplynutí času se vám zobrazí čtyři možné odpovědi a vy budete muset vybrat správnou odpověď a získat body pro postup do dalšího levelu.

  • Původní cena: 1,29$

Aplikaci Combien stáhnete zde.

iCliper – Clipboard Manager

Už nikdy neztratíte důležitou informaci zkopírovanou do schránky. iCliper je aplikace pro Mac, která posouvá práci se schránkou na další úroveň. Automaticky ukládá vše, co zkopírujete, ať už jde o text, obrázky nebo cokoliv jiného. Díky iCliperu máte svůj zkopírovaný obsah vždy na dosah ruky. Můžete si ho snadno prohlížet, spravovat a dokonce i vyhledávat. Už žádné chaotické přepínání mezi aplikacemi a snaha si vybavit, co jste vlastně zkopírovali naposledy. Intuitivní rozhraní aplikace zaručuje snadnou orientaci a rychlé nalezení potřebné informace. iCliper je skvělý nástroj pro každého, kdo chce zefektivnit svou práci a mít lepší přehled o zkopírovaných datech.

iCliper
  • Původní cena: 0,99$

Aplikaci iCliper stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.