Zavřít reklamu

Notion

Notion je jedna z nejlepších aplikací pro produktivitu a jedna z nejintuitivnějších na používání. Má integrovanou umělou inteligenci, která šetří čas a námahu při každodenních úkolech. Můžete spolupracovat v reálném čase, přidávat média, organizovat informace a plány a synchronizovat vše mezi zařízeními. Widgety vám umožní snadný přístup k jakémukoli pracovnímu prostoru nebo informacím podle vašeho výběru.

Aplikaci Notion stáhnete bezplatně zde.

Launcher

Launcher je jedním z nejuniverzálnějších widgetů pro iPhone. Je plně přizpůsobitelný a umožňuje rychlé spouštění oblíbených aplikací. Můžete jej také jemně nastavit pro volání, posílání zpráv, e-mailů, přístup k oblíbeným webovým stránkám, a dokonce i pro zahájení videohovorů FaceTime na uzamčené obrazovce nebo Dynamickém ostrově. Aplikace má možnost přizpůsobit si průhledné obrázky na pozadí simulované rozmazáním a možnost jejich stažení. Aplikaci můžete také zavřít po spuštění specifických spouštěčů, jako je hudba, web na pozadí a vestavěné spouštěče.

Aplikaci Launcher stáhnete bezplatně zde.

Streaks

Streaks je vynikající aplikace pro vytváření návyků, která je ideální pro každého, kdo si chce vybudovat pozitivní návyky nebo se zbavit těch negativních. Umožňuje uživatelům sledovat až 24 úkolů denně a prostřednictvím služby iCloud se bezproblémově synchronizuje napříč zařízeními. Aplikace podporuje přidání svého přizpůsobitelného widgetu na domovskou i zamykací obrazovku, což zvyšuje dostupnost a pohodlí.

Aplikaci Streaks stáhnete za 149 korun zde.

Battery Widget

Převezměte kontrolu nad výkonem iPhonu pomocí widgetu Baterie a barevných widgetů. Tato všestranná aplikace poskytuje základní nástroje pro monitorování systému a umožňuje vám sledovat stav baterie, optimalizovat úložiště, porozumět využití paměti a zůstat ve spojení. Vše uvidíte na první pohled díky krásně navrženým widgetům, které se dokonale hodí k domovské obrazovce iPhonu.

Aplikaci Battery Widget stáhnete bezplatně zde.

HeyWeather

Díky službě HeyWeather máte personalizovanou předpověď počasí na dosah ruky. Získejte přesné předpovědi, prozkoumejte podrobné mapy počasí, přizpůsobte si krásné widgety pro domovskou obrazovku a zamykací obrazovku a buďte v předstihu před živly pomocí oznámení – to vše a mnohem více v aplikaci zaměřené na ochranu soukromí a bez reklam, která je také ve své bezplatné verzi. Kromě toho můžete na svém Dynamic Island sledovat i srážky, pokud to váš iPhone podporuje.

Aplikaci HeyWeather stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.