Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Výměna displeje u iPhonu je běžným servisním zákrokem, se kterým se setkáváme víceméně denně. Stačí totiž jedná malá chvilka nepozornosti či absence tvrzeného skla na displeji a neštěstí je na světě. Pavouk přes celý displej, vylité barvy či nefunkční dotyk. Ve většině případů všechny tyto problémy dokáže vyřešit výměna displeje.

Výměna displeje u iPhonu XR a iPhonu 11 za jedinečnou cenu!

Výměna displeje již není tak zdlouhavá záležitost! Ve většině případů je možné vyměnit displej u iPhonu XR či iPhonu 11 do 30 minut. Výměna probíhá přímo na kamenné prodejně iPhone servisu Tvrzenýsklo.cz – Na servis se není nutné objednávat předem, ovšem objednání doporučujeme, protože získáte přednost před zákazníky, kteří dorazí bez objednání. Na výměnu displeje u iPhonu XR a iPhonu 11 právě probíhá akce, kdy je možné nechat si vyměnit displej opravdu za jedinečnou cenu. Přímo na prodejně si můžete nechat taky na nový displej aplikovat tvrzené sklo či vybrat ochranný kryt.

Adresa: Ostrovského 971/11, Praha 5, 155 00. V případě jakéhokoliv dotaz se využijte jakýkoliv z uvedených kontaktů. Neváhejte a využijte této jedinečné akce!

 

Dnes nejčtenější

.