Zavřít reklamu

Chystaný iOS 17.2 bude nakonec daleko zajímavější update, než se minimálně podle jeho prvních bet zdálo. Poznámky ke včera vydané finální betě totiž odhalují řadu příjemných upgradů v čele se zlepšením fotoaparátu iPhonů 15 Pro a 15 Pro Max. O co konkrétně jde?

Podle poznámek z aktualizace přinese iOS 17.2 na iPhony 15 Pro (Max) konkrétně „vylepšenou rychlost ostření teleobjektivu při zachycování malých vzdálených objektů“. Při focení na teleobjektiv bychom tedy měli být schopny daleko snáze díky vyšší rychlosti zaostření ostřit, nicméně je třeba jedním dechem dodat, že už nyní je rychlost ostření teleobjektivu velmi dobrá a je proto otázkou, nakolik zvýší jeho upgrade v iOS 17.2 uživatelský komfort. 

Kromě rychlosti ostření teleobjektivu iPhonů 15 Pro a 15 Pro Max přináší iOS 17.2 na iPhony 15 Pro (Max) i podporu natáčení prostorového videa, které bude následně možné přehrávat na AR/VR headsetu Vision Pro, popřípadě jiných headsetech. Pokud tedy nejste či neplánujete být majitelem podobného zařízení, pak vás tento upgrade může nechat zcela chladným. Co se pak týče vydání iOS 17.2 pro veřejnost, pravděpodobný je příští, maximálně pak popříští týden.

Dnes nejčtenější

.