Zavřít reklamu

Run Roster

Chystáte se na závod – ať už na 5 km, 10 km, nebo třeba na maraton? K tréninku můžete skvěle využít třeba aplikaci Run Roster, která vám po zadání všech potřebných detailů sestaví personalizovaný tréninkový plán. Run Roster také nabízí možnost zaznamenávání závodů, nahrávání fotografií a spoustu dalšího.

Aplikaci Run Roster stáhnete bezplatně zde.

Usage Widgets

Usage Widgets je užitečná aplikace, která vám umožní sledovat podrobnosti, týkající se systémových prostředků vašeho zařízení. Údaje o výkonu, připojení, úložišti nebo třeba o baterii můžete sledovat jak v grafech v samotné aplikaci, tak i na přehledných a přizpůsobitelných widgetech pro plochu i pro uzamčenou obrazovku iPhonu.

Aplikaci Usage Widgets stáhnete bezplatně zde.

Doneit: Kanban Board, To Do

Seznamte se s Doneit, funkcemi nabitým správcem projektů a úkolů. Aplikace klade důraz především na jednoduchost a dokonalou přehlednost. Aplikace Doneit nabízí příjemné uživatelské rozhraní, ve kterém se snadno zorientujete již od samého počátku.

Aplikaci Doneit stáhnete bezplatně zde.

Buchen – Bookmarks

Hledáte efektivního správce záložek pro váš iPhone? Vyzkoušejte aplikaci Buchen – Bookmarks. Buchen – Bookmarks je užitečný správce odkazů a záložek, který vám umožní snadnou správu, ukládání i sdílení vámi uloženého obsahu, a nabízí kromě jiného také možnost přidávat k uloženým odkazům nejrůznější poznámky.

Aplikaci Buchen – Bookmarks stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.