Zavřít reklamu

Historie se opakuje. Tak přesně takto by se s trochou nadsázky dala popsat současná situace s předobjednávkami nové generace iPhonů, zejména pak modelů 15 Pro a 15 Pro Max. Ty jsou totiž k předobjednání sice teprve zhruba hodinu (přičemž česká mutace Apple Online Storu se rozjela zhruba 20 minut po 14. hodině), nicméně už nyní hlásí některé modely „vyprodáno“ a tedy i dlouhé čekací doby. A v zahraniční jsou na tom ještě hůř.

Pokud jste promeškali start předobjednávek přímo ve 14:00, máme pro vás špatnou zprávu – nyní již je totiž víceméně jisté, že pokud nesáhnete po variantách s maximálním úložištěm, novinky se v nejbližších dnech nedočkáte. Jak iPhony 15 Pro, tak 15 Pro Max totiž hlásí v objednávkovém formuláři na webu Applu dostupnost za 2 až 3 či dokonce 3 až 4 týdny, přičemž v Číně je dokonce čekací doba podle Online Storu ještě podstatně delší – konkrétně se u některých modelů pohybují dokonce mezi 5 až 6 týdny. S trochou nadsázky se však dá říci, že nic jiného se snad ani čekat nedalo. Přestože byly letošní iPhony přijaty veřejností rozpačitě, jelikož toho přespříliš nového nepřináší, jejich „kouzlo“ se opět ukázalo naplno a předobjednávkami zacloumalo naprosto neuvěřitelným způsobem.

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost
  • U Mobil Pohotovosti předobjednáte nový iPhone 15 (Plus) a 15 Pro (Max) nejvýhodněji, a to díky službě Koupíš, Prodáš, Splácíš, v rámci které pořídíte novinky od Applu za vůbec nejnižší měsíční splátku (už od 557 Kč měsíčně).

Dnes nejčtenější

.