Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Ve spolupráci s naším partnerem Mobil Pohotovost jsme si pro vás stejně jako v minulých týdnech nachystali parádní slevovou akci, díky které můžete výrazně ušetřit. Tentokrát se sleva týká voděodolných vaků pro smartphone a další drobnosti z dílny FIXED. Ty může nyní 5 z vás získat o 30 % levněji. 

Snímek obrazovky 2023-09-08 v 12.00.22

Voděodolné vaky FIXED Dry Bag 3L jsou praktickými pomocníky na každý výlet, sportovní akci nebo letní dovolenou u moře. Váš mobil, peněženka, klíče a další drobnosti budou v naprostém bezpečí, ať už si užíváte kdekoliv. Díky extra pevnému materiálu a voděodolnému provedení se stupněm IPX6 bez problémů odolá nástrahám divoké řeky, písku na pláži, sněžným závějím i prudkému letnímu lijáku. Zavírání vaku je jištěno praktickým rolovacím systémem, se zapínáním na přezku. Pro pohodlné přenášení vaku poslouží široký ramenní popruh, který si nastavíte podle potřeby. S vakem Dry Bag 3L si naplno užijete všechna vaše letní i zimní dobrodružství, bez zbytečných obav o vaše cennosti.

Běžná cena těchto vaků je 499 Kč, nicméně díky slevovému kódu lsa je můžete získat za parádních 349 Kč. Ale pozor, kód může využít pouhých 5 z vás.

Vak v modré barvě můžete zakoupit zde

Vak v oranžové barvě můžete zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.