Zavřít reklamu

Nad názvem největšího letošního iPhonu již nevisí prakticky žádné otazníky. Ještě nedávno se o něm sice mluvilo jako o iPhonu 15 Ultra v domnění, že jej tak Apple přejmenuje kvůli snaze zjednodušit své portfolio, nicméně nyní je již zcela jasné, že se tak nestane. Na světlo světa totiž uniká čím dál tím víc důkazů toho, že se ještě minimálně pro letošní rok se starým dobrým iPhonem Pro Max loučit nebudeme. Přesvědčit se o tom ostatně můžete třeba i v galerii níže, která obsahuje jak originální kryty pro iPhone 15 Pro Max, tak i nálepku z jeho balení, která jeho název taktéž zachycuje.

Pokud si teď kladete otázku, kam se tedy iPhone 15 Ultra či jen iPhone Ultra vypařil, když se o něm v předešlých týdnech poměrně intenzivně hovořilo, máme pro vás odpověď. Podle nových informací pocházejících mimo jiné od skvěle informovaného reportéra agentury Bloomberg Marka Gurmana je totiž iPhone Ultra opravdu v plánu, avšak v jiném pojetí než jen coby přejmenovaný iPhone 15 Pro Max. iPhone Ultra má dle jeho zdrojů dorazit konkrétně v příštím roce coby high-endová novinka, kterou bude Apple pravděpodobně prodávat vedle dvou základních iPhonů a dvou iPhonů řady Pro. Z hlediska produktové strategie tedy zaujme iPhone Ultra stejné místo jako třeba Ultra model Samsungu v řadě S.

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně

Dnes nejčtenější

.