Zavřít reklamu

Možná ještě větší poprask než blížící se iPhony 15 (Pro) vzbuzují v posledních dnech nové kryty, které chce Apple spolu s nimi světu představit coby ekologičtější náhradu dosavadních kožených modelů. Jednat se má konkrétně o FineWove pouzdra z jemného úpletu, která si můžeme prohlédnout na již relativně velkém množství reálných fotografií, přičemž nyní přibyly další, které tyto kryty ukazují opravdu detailně. Na co se tedy můžeme těšit? Podívejte se sami v galerii pod tímto odstavcem.

Jak můžete sami v galerii výše vidět, rámeček krytu nakonec není plastový či silikonový, ale je taktéž obalen velmi jemným úpletem, který je však zřejmě trochu jiný než ten, který Apple použije na záda telefonu. Celkově se ale bude evidentně jednat o celotextilní kryt, byť s dělenými zády a rámečkem. Jak bude novinka působit v ruce s telefonem uvnitř nicméně budeme moci zhodnotit až po spuštění prodejů jak telefonů, tak samotných krytů. Doufejme tedy minimálně v to, že se nenaplní předpovědi analytiků o astronomické ceně a kryty budou prodávány za cenu, která bude blízká té u nynějších kožených krytů.

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně

Dnes nejčtenější

.