Zavřít reklamu

Pokud si plánujete pořídit nové AirPods Pro, máme pro vás dobrou radu – ještě chvíli počkejte. Už příští týden má totiž Apple v plánu podle čím dál tím více zdrojů nově v čele s Markem Gurmanem představit jejich novou verzi. Je tu však „drobný“ háček – o vyloženě novou verzi vlastně ani nepůjde. 

Reportér Mark Gurman přišel před pár hodinami s informacemi, dle kterých budou AirPods Pro, které dorazí vedle iPhonů 15 (Pro), na chlup stejným modelem, který Apple představil v minulosti s tím, že jediným rozdílem bude změna Lightning portu za USB-C. Jinými slovy, Apple nehodlá představit novou verzi AirPods Pro jako takovou, ale spíš jen verzi, která bude portově sjednocena s novou generací iPhonů, což může být pro některé uživatele důležité. Poměrně zajímavé je pak to, že dle zdrojů Gurmana dorazí zřejmě skutečně jen AirPods Pro. I u zbylých modelů AirPods se sice počítá s přechodem na USB-C, nicméně nemělo by se tak stát hned příští týden. Co však příští týden dorazí prakticky 100%, jsou dva nové modely Apple Watch – konkrétně Series 9 a Ultra 2. Když k tomu tedy přičteme i představení iPhonů, dostáváme Keynote, která bude skutečně stát za to.

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně

Dnes nejčtenější

.