Zavřít reklamu

Letošní podzim nepřinese jen novou generaci iPhonů, ale taktéž malou revoluci v originálních krytech z dílny Applu. Ten totiž hodlá ze své nabídky vyřadit dlouhé roky nabízené a uživatelsky oblíbené kožené kryty, které nahradí ekologičtější variantou z dosud neznámé tkaniny. A nyní se na sociálních sítích začínají objevovat fotky balení těchto krytů, které mají odhalovat jejich přesný název. Jedním dechem je ale třeba dodat, že budí rozpaky.

Podle fotek, které sdílel na svém twitterovém účtu leaker DuanRui, by se měly kryty, které nahradí dosavadní kožené modely, jmenovat FineWoven, tedy jemně tkané. Pokud vám tento název nejde příliš přes pusu, nebojte – je totiž dost dobře možné, že se k němu Apple nakonec neuchýlí. Pravdou totiž je, že uniklé fotky jsou přinejmenším dost diskutabilní, jelikož se na krabičkách kromě názvu dočtete o iPhonech 15 Pro Max. Valná většina leakerů se přitom shoduje na tom, že letošní největší iPhone se bude jmenovat iPhone 15 Ultra, jelikož nabídne oproti standardnímu 15 Pro lepší fotosoustavu. Je tedy možné, že se díváme na čínský podvrh, nežli na originální kryty pro iPhony, byť je pravda, že to 100% říci samozřejmě nelze.

Kromě názvu si lze na fotkách dále všimnout toho, že rámeček krytu se dle všeho opravdu nebude materiálově shodovat s jeho zády. Zatímco rámeček tedy bude buď plastový či silikonový, záda budou tvořena jemnou tkaninou podobnou podle fotek zřejmě alcantaře. V porovnání s koženými kryty se tedy bude o podstatně ekologičtější verzi, po čemž ostatně mnozí jablíčkáři volali již dlouho.

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně

Dnes nejčtenější

.