Zavřít reklamu

Společnost Apple stanovila termín další výzvy Apple Watch Activity Challenge, ve které apeluje na uživatele, aby „vyšli ven a oslavili národní parky všude na světě“. Splnění může odemknout virtuální ocenění v aplikaci Kondice a další výhody.

Apple uvádí, že výzva pro uživatele Apple Watch zaměřená na národní parky se bude konat 26. srpna a spočívat bude v zaznamenání tréninku v délce alespoň 20 minut nebo více. „Vydejme se ven a oslavme národní parky všude na světě. Tuto cenu získáte 26. srpna nahráním dvacetiminutového nebo delšího tréninku v jakékoli aplikaci, která je přidává do Zdraví.“

Akce chce oslavit Správu národních parků, která byla ve Spojených státech založena 25. srpna 1916. Ta zve k oslavě takto: „Přijďte se 25. srpna připojit k oslavě našich narozenin! Správa národních parků vznikla 25. srpna 1916 s cílem zachovat neporušené přírodní a kulturní zdroje a hodnoty systému národních parků pro potěšení, vzdělání a inspiraci této i budoucích generací.“ Za téměř 107 let se počet národních parků rozrostl na více než 400 a mnoho programů, které zasahují komunity po celých Státech a dokonce po celém světě. Správa tedy byla založena 25. srpna, Apple Watch výzva se ale koná o den déle, tedy 26. srpna.

Výzvy k aktivitě s Apple Watch mají propagovat používání hodinek pro fitness a představují způsob, jak se Apple snaží inspirovat uživatele k využívání funkcí sledování tréninku. Splnění výzvy s jakýmkoli cvičebním softwarem, který zaznamenává data do aplikace Kondice od Applu, odemkne virtuální ocenění na iPhonu, v Apple Watch i aplikaci Zprávy, přičemž majitelé jablečných hodinek budou o této nové výzvě k aktivitě informováni před jejím spuštěním.

Dnes nejčtenější

.