Zavřít reklamu

Ani letos neochudí Apple svět o nové barevné varianty jeho iPhonů. Nad jejich podobnou sice v posledních týdnech visely otazníky, jelikož se internetem prohnaly zprávy o tom, že dříve odhalená tmavě červená varianta řady Pro nakonec nedorazí, avšak na Weibu před pár hodinami potvrdila řada na sobě nezávislých zdrojů, že se s ní počítá i nadále. A nejen s ní. 

Leakeři působící na Weibu pyšnící se zpravidla vazbami přímo na Apple a jeho dodavatelský řetězec potvrdily dřívější informace o tom, že loňskou tmavě fialovou nahradí letos u iPhonů 15 Pro tmavě červená nebo chcete-li karmínová. Tmavé odstíny se totiž Applu u řady Pro osvědčily a proto se pro jeho použití rozhodl i tentokrát, což zcela určitě mnohé uživatele velmi potěší. Rendery s tmavě červenými iPhony 15 Pro, které již nějakou dobu kolují po internetu, totiž stojí rozhodně za to. Ostatně, přesvědčit se můžete sami níže. 

Kromě tmavě červené varianty pro iPhony 15 Pro se začalo na Weibu poměrně intenzivně hovořit o světle zelené, která by měla být svým odstínem velmi blízká zelené z iPhonů 12 či 13. Poměrně zajímavé je nicméně to, že jsme v předešlých týdnech slyšeli taktéž o světle modré až azurové, takže je možné, že se základní iPhony 15 dočkají hned dvou nových barevných variant. Pokud však budou obě vypadat hezky, uživatelé je jistě ocení.  

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně

Dnes nejčtenější

.