Zavřít reklamu

Filmové novinky na Disney+

Vzplanutí na Rye Lane

„Rye Lane“ je romantická komedie úspěšné nové režisérky Raine Allen-Millerové, v níž hrají David Jonsson a Vivian Oparahová jako Dom a Yas, dva dvacátníci, kteří se vzpamatovávají ze špatných rozchodů a seznámí se během rušného dne v jižním Londýně. Jeden druhému pomohou vypořádat se se svými nočními můrami a nalézt možná opět víru v romantickou lásku.

Disney+ si můžete předplatit zde

Otázky pro papeže

Deset mladých lidí z celého světa se v Římě setkalo s papežem Františkem, aby s ním hovořili a sdělili mu hlavní obavy své generace. Čeká je bezprecedentní setkání, rozhovor tváří v tvář a jedinečná událost.

Disney+ si můžete předplatit zde

Láska nebo Harvard

Nastala plesová sezóna a maturantka Mandy a její nejlepší kamarád Ben, který je stejným outsiderem jako ona, jsou zavaleni přehnanými pozvánkami na maturitní ples. Pro Mandy je jediným cílem dostat se na vysněný Harvard, ale když začne doučovat basketbalovou hvězdu Grahama, musí přehodnotit, zda jí vysněná škola stojí za to, aby přišla o všechno, čemu věří.

Disney+ si můžete předplatit zde

The Right Words

Kenza (15) a její mladší bratr Madhi (13) se často navzájem zesměšňují na sociálních sítích. V autobuse vystaví Kenza svého naivního a vášnivého mladšího bratra zkoušce tím, že ho požádá, aby vyznal své city k Jadě, dívce, kterou Madhi miluje, přestože ona ho vůbec nezná.

Disney+ si můžete předplatit zde

Seriálové novinky na Disney+

Krásné maličkosti

Seriál Krásné maličkosti, natočený podle bestselleru Cheryl Strayedové, vypráví o ženě, jejíž manželství je na pokraji krachu, jejíž dcera s ní téměř nemluví a jejíž spisovatelská kariéra nestojí za nic. Proto když jí kamarád navrhne, aby se ujala vedení poradenské rubriky, považuje se Clare za posledního člověka, který by se pro tuto práci hodil… přestože má pro ni nejspíš všechny předpoklady.

Disney+ si můžete předplatit zde

The Good Mothers

Skutečnými událostmi inspirovaný seriál „The Good Mothers“ vypráví o osudech tří odvážných žen, které vyrostly v řadách mafie ‘Ndrangheta a rozhodly se spolupracovat s prokurátorkou Annou Colaceovou, která právě přijela do Kalábrie. Je to příběh tří žen bojujících o své životy a budoucnost svých dětí ve snaze oslabit zločinecké impérium.

Disney+ si můžete předplatit zde

Pretty Baby

Cesta herečky, modelky a světové superstar Brooke Shieldsové od sexualizované mladé dívky k ženě, která se chopí své identity a hlasu. Tento pořad obsahuje témata pouze pro dospělé. Nemusí být proto vhodný pro všechny diváky.

Disney+ si můžete předplatit zde

Dnes nejčtenější

.