Zavřít reklamu

Přestože měl Apple podle dostupných informací v posledních letech výrazně zintenzivnit boj proti únikům informací o jeho chystaných produktech, stoprocentně se mu vše držet pod pokličkou stále nedaří. Ostatně, v posledních dnech jsme viděli hned několik velkých úniků, které odhalily řadu detailů o iPhonech 15 (Pro), přičemž před malou chvílí na tyto úniky navázal další. O jeho zveřejnění se postaral leaker vystupující pod přezdívkou ShrimpApplePro a nutno uznat, že je rozhodně o co stát. 

Leaker se dostal konkrétně ke snímku digitizéru iPhonu 15, který odhaluje, že se letos i základní řada dočká Dynamic Islandu. Tuto skutečnost sice ve výsledku potvrdila již před pár dny uniklá schémata telefonů, avšak další potvrzení tohoto upgradu rozhodně není na škodu – tím spíš, když rovna displej je u schémata zachycujícího primárně tělo do jisté míry doplňkovou věcí, kterou lze snadno změnit za jiné řešení. Na snímek digitizéru se můžete podívat v galerii výše. 

Nasazení Dynamic Islandu i na základní iPhony 15 je zřejmě daleko větší věcí, než se může na první pohled zdát. V současnosti je totiž tento prvek u řady 14 Pro vývojáři aplikací relativně opomíjen a právě jeho rozšíření na další iPhony je proto extrémně důležité pro jeho budoucí rozvoj. A protože jej Apple nasadí letos celkem na čtyři iPhony, uživatelská základna modelů s Dynamic Islandem by se měla rapidně zvětšit a tento prvek se tak rázem stane pro vývojáře daleko zajímavější. Dá se proto očekávat, že nadcházející měsíce přinesou spoustu aktualizací, které učiní tento prvek daleko využitelnější než je tomu nyní. 

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně)

Dnes nejčtenější

.