Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Už vás nebaví nudná podoba většiny ochranných krytů a rádi byste svůj iPhone okořenili něčím živějším? Pak by vaší pozornosti rozhodně neměla uniknout nová kolekce Liquid Color, která dokonale kombinuje abstraktní umění, pestré barvy a precizní zpracování. To nejlepší na tom je, že si můžete vybrat z hned dvanácti designů ve třech provedeních. Za těmito kryty navíc stojí renomovaný český obchod Picasee.

V galerii po boku tohoto odstavce si můžete prohlédnout elegantní designy z nové kolekce Liquid Color. Takovéto kryty jsou k dostání nejen pro iPhony a iPady, ale také i pro telefony ostatních značek. Zároveň si můžete vybrat i materiál. V takovém případě se nabízí silikon v černém a průhledném provedení, nebo superodolný ULTIMATE Case, na který jsme si mimo jiné posvítili i v naší dřívější recenzi. Vraťme se ale k tomu nejdůležitějšímu. Nejoblíbenějším designem z celé kolekce je kryt Lean, který dokonale kombinuje tmavší odstíny spolu s tyrkysovou až růžovou barvou. Ostatně přesvědčit se o tom můžete sami níže.

Picasee Liquid Color

Kvalita na prvním místě

Jak už jsme uvedli v úvodu, za kolekcí Liquid Color stojí český prodejce Picasee, který si již od svých začátků zakládá na maximální kvalitě. Přesně z tohoto důvodu se na každý prodaný kryt vztahuje doživotní záruka. Potěšit také dokáže unikátní dárkové balení, jelikož každý kus je dodáván v luxusní dřevěné krabičce zcela zdarma. Služby obchodu si pochvalují i sami zákazníci, čehož si lze povšimnout například na srovnávacím portálu Heureka, kde Picasee získal 4,8 hvězdiček z celkových pěti. Hodnocení si navíc zakládá na více než 2600 recenzích.

Kryt Liquid Color zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.