Zavřít reklamu

Spolu s koncem dalšího týdne vám na stránkách LsA opět přinášíme tipy na novinky z programové nabídky streamovací služby HBO GO. Tentokrát jsem se zaměřili na nové přírůstky z oblasti seriálů. – na své si přijdou milovníci komedií, dramatu, i mladší diváci.

Black Lady Sketch Show

„Black Lady Sketch Show“ se odehrává v nekonečné magické realitě plné dynamických a veselých postav a hostujících slavných osobností. Pořad sestává z jednotlivých skečů v podání komiček černé pleti, které tvoří tvrdé jádro seriálu.

Já, společnice

V květnu se na HBO GO můžete těšit také na třetí řadu seriálu Já, společnice. Seriál zkoumá svět luxusních společnic a jejich klientů, kterým tyto ženy, známé jako „Dívky na přání“, poskytují citové i sexuální vztahy za velmi vysokou cenu.

Příběh služebnice

Oblíbili jste seriál Příběh služebnice? HBO GO má pro vás nachystanou již čtvrtou řadu. Seriál Příběh služebnice sleduje ženu, která je nucena žít jako konkubína v dystopické blízké budoucnosti pod fundamentalistickou teokratickou diktaturou v totalitním Gileádu, dříve známém jako USA, kde ženská práva prakticky neexistují.

iCarly

Přesně v duchu „Waynova světa“ se Carly a její nejlepší kamarádka Samantha „Sam“ Puckettová rozhodnou přetvořit nudný školní projekt na vlastnoručně vedenou internetovou show poté, co jejich kamarád Freddie omylem vystaví video s jejich šaškováním na internetových stránkách pro domácí videa „Splash Face“. Jejich okamžitý úspěch přesvědčí Carly, aby plně zapojila Sam (spolumoderátorku) a Freddieho (technického producenta) a společně spustili iCarly jako každotýdenní internetovou show, ve které si mohou dělat, co chtějí. iCarly je zábavný, odlehčený seriál, určený dětským divákům.

Victor a Valentino

Nevlastní bratři Viktor a Valentino tráví léto v tajemném městečku. V tomto zábavném kresleném seriálu pro starší děti nebude nouze o napínavé, překvapivé, ale ani komické situace. V rámci streamovací služby HBO GO můžete sledovat v květnu již druhou řadu seriálu Victor a Valentino.

Dnes nejčtenější

.