Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Znáte někoho, kdo nemá rád dárky? Že ne? Apple Premium Resseler iStores.sk také ne. Přesně z tohoto důvodu nyní rozdává k nákupu vybraných iPhonů a Apple Watch bonusy, které potěší, a to samozřejmě zcela zdarma. 

Pokud si brousíte zuby na iPhone 11 či 11 Pro, při jeho nákupu na iStores.sk k němu od prodejce dostanete praktický miniaturní propojovací CulCharge kabel na klíče, se kterým jednoduše propojíte svůj iPhone s počítačem a můžete ho tak dobít či sesynchronizovat s daty. V případě Apple Watch Series 4 a 5 zase rozdává prodejce parádní nabíjecí stojánek, který vám podrží hodinky kdykoliv, když je nebudete chtít mít na ruce. Zkrátka ideální parťák pro každého jablíčkáře. 

watchos 5 series 4-squashed

Akcí je daleko víc

Byla by však chyba myslet si, že na iStores.sk běží jen tyto dárkové akce. Užít si zde můžete i celou řadu slev v čele s doprodejem starších produktů, kterých se obchod zbavuje za neodolatelné ceny ve snaze vyčistit své sklady. Pokud by vás pak neoslovila ani ta, počkejte pár dní na další. Akcí totiž pořádá iStores.sk opravdu spoustu a to velmi často. Jeho stránky se tedy rozhodně vyplatí sledovat. 

Dnes nejčtenější

.